SOS Menstruációval kapcsolatos, van okom az aggodalomra? .13/l
Sziasztok!
4 hónapja volt az első menstruációm, rendes vér volt, a második alkalommal is pont mikor számítottam rá. Hasfájás és görcsök nélkül. A harmadik alkalommal nem vér jött csak néha világos-, néha sötétbarna folyás. Azt hittem majd utána jön meg rendesen, de amint ez elmúlt, vér nem jött. Most megint megjött 8-án, de megint csak ilyen barna folyás van. Nem értem mi lehet. Segítsetek! Van okom az aggodalomra? Nőgyógyászhoz nem akarok menni, nagyon neeeeeem :c
13/L
Semmi okod aggódni, 13 éves vagy, ilyenkor szinte minden normális még. Az is, ha fél évig egyáltalán nem jön meg. Ez teljesen oké, változik, fejlődik a szervezeted, a hormonjaid.
A nőgyógyász meg nem esz meg. Semmi okod rá, hogy elmenj, de egyszer majd el kell, és hidd el, semmi borzasztó dolgot nem csinál veled. Ugyanolyan szakorvos, mint bármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!