Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacioval kapcsolatos...

Menstruacioval kapcsolatos kerdesem lenne, kerlek valaszoljatok, kesik szerintetek van miert agodjak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 17. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz, mióta késik? Élsz nemi életet?
2013. júl. 17. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
25 eves vagyok, igen elek nemi eletet, mult honapba 29 napra jott meg, s ma van 30 napja, ez normalis, ha kesik, mert nekem nem szokot
2013. júl. 17. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodj meg, egy nap meg nem veszes. Ne stresszelj ra, mert akkor meg azert nem fog megjonni.

amugy vedekeztek, vagy szoba johet a baba?

2013. júl. 17. 18:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vedekeztunk, de a parom szerint, nem lehetek terhes, de agodom, mi van ha megis, mert halotam mar olyanrol hogy az elo nedvetol lett terhes, ez lehetseges?
2013. júl. 17. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes nyugi ne stresszelj. nekem már 4 napot késik..De valószínű hogy holnap lesz a robbanás,mert a jelek is arra utalnak..
2013. júl. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!