Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mért van? (Menstruacioval...

Ez mért van? (Menstruacioval kapcsolatos)

Figyelt kérdés
Mostanában kb két három hetente jön meg, de általában kevés jön de mért ilyen gyakran? 13/L
2013. dec. 12. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet ennyire áll be. Valakinak 21 napos a ciklusa.
2013. dec. 12. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Megborult a hormonrendszer. Nekem is volt egy időben ilyen, kb a te korodban. Nőgyógyász tud segíteni, de még fiatal vagy, akár beállhat magától is. Ha akarsz, még várhatsz a gyógyásszal, hátha beáll, de azért 1-2 évnél többet ne várjál. Nekem nem múlt el, és egy idő után volt annyira idegesítő, hogy elmentem vele nőgyógyászhoz (aki meg is oldotta)... :D
2013. dec. 12. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
A 21 nap a legalja, ha már kéthetente jön meg, az nem tekinthető normál működésnek.
2013. dec. 12. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A ciklusba bele kell számolni a vérzést is, sok fiatal lány ezt elfelejti. Tehát ha 2 hetente jön meg, és vérzel 5 napig, az egy 19 napos ciklus. De, ha pl. háromhetente és 2 napig vérzel, akkor az egy 23 napos ciklus. A legjobb az lenne, ha mindig felírnád, s ha egyáltalán nem szabályos, vagy túl rövid (21 nap alatti), akkor menj el nőgyógyászhoz.
2013. dec. 13. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nem szabályos a hormonműködés, de hogy ne bizonytalanságban élj, érdemes orvos véleményét is kikérni!
2013. dec. 13. 06:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontozok
2013. dec. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!