Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló miatt sírás...

Fogamzásgátló miatt sírás minden miatt?

Figyelt kérdés

május óta szedek fogamzásgátlót. dienille

csak így találomra írta fel az orvos.

jól működik mivel nem lettem ugye terhes mellette. de azt vettem észre hogy azóta nagyon érzékeny vagyok.

sírok a filmeken. ha csak rágondolok hogy milyen szerencsés vagyok , hogy melletem van a barátom, akkor is.

ha valaki rámförmed akkor is.

minden apró dolog miatt is.

régen ez nem volt, sosem voltam ennyire érzékeny.

kérdés, hogy ez normális nálatok is? vagy keressek más orvost hogy írjon fel más tablettát?

mert olyan ciki hogy ennyire érzékeny lettem és mindenki látja hogy sebezhető vagyok

18L

2014. okt. 29. 09:25
1 2
 11/16 Liz* ***** válasza:

"Az csak ezen a csodálatos oldalon terjedő tévhit, hogy az orvosnak vérvizsgálatot KELL csinálnia, és abból derül ki, hogy milyen gyógyszer kell neked. Baromság. "

Nah ez a baromság, mindenképpen kellene egy vérvétel a fogamzásgátló előtt, és tényleg nem az orvos csinálja, az csak ír egy beutalót vérvételre.

2014. okt. 31. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem elég értelmesen leírtam, de akkor megpróbálom még egyszer...

1. Az orvosnak nem kötelező laborvizsgálatot kérnie a gyógyszer felírása előtt.

2. Ha el is küld vérvételre, akkor sem tudja megállapítani belőle, hogy milyen gyógyszer lesz megfelelő.

2014. okt. 31. 13:55
 13/16 Liz* ***** válasza:
Nem kötelező, de kellene .. értsünk egyet abban, hogy nem értünk egyet.
2014. okt. 31. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért jó eséllyel egy fiatal nőnek, ha egyébként nincs ismert betegsége, és teljesen tünetmentes, akkor valószínűleg nem tök gatya a mája és a veséje.

De persze, nem árt egy rutin labor. De arra akár a háziorvos is beutal...

Mást meg úgy se lát belőle.

Aminek nagyobb értelme lenne, az a trombózis hajlam vizsgálat, csak az meg túl drága ahhoz, hogy a jelenlegi eü helyzetben rutinszerűvé váljon.

2014. okt. 31. 16:57
 15/16 A kérdező kommentje:
azért nem kell fizetni.mármint adnak beutalót vérvételre ha van tbd miért fizetnél?
2014. nov. 1. 10:10
 16/16 anonim ***** válasza:
De nem adnak, ha nem indokolt. A trombózis hajlam vizsgálata drága (értsd: az eü-nek drága, mert attól, hogy neked nem kell kifizetned, valakinek ki kell fizetnie...), nem fogják csak azért megcsinálni, mert kéred. Akkor végzik, ha indokolt (pl. volt már trombózisod, vagy a családban elfordult).
2014. nov. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!