Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszió fogamzásgátló tabletta miatt?
Nekem ugyanez volt, csak más márkájú fogamzásgátlótól. A mellékhatások közt oda van írva, hogy ilyen is lehet tőle...szerencsére más mellékhatás nem jött elő.
Nem váltottam gyógyszert, mert az is megviseli a szervezetet, ráadásul a többitől is ugyanúgy lehet. És nem is álltam le a gyógyszerrel, mert még mindig ezt tartom a legbiztosabb védekezésnek.
A depresszióról annyit: ugyanezek voltak a tüneteim, mit neked. Sírtam akármin, reklámokon, Barátok köztön, de még a semmin is. Ráadásul mindentől hisztiztem. Csodálkozom, hogy a barátom hogyan tudott elviselni.
Nem szedtem erre semmilyen más gyógyszert. Ami segített, az az volt, hogy mindig kipihentem magam. Sokkal korábban elmentem aludni, mint szoktam (mondjuk 10-11kor). Rendesen ettem, azt, amit szeretek és akkor amikor megkívántam. Ne félj, én sem híztam el ettől.
Szóval, ha a szervezet mindent megkap, amire alapvetően szüksége van (normális kaja, alvás) akkor kiegyensúlyozottabb leszel, és a depresszió is el tud múlni.
Most pill több (saját tapasztalat alapú) jó tanács nem jut eszembe, de ha beugrik, leírom, ha szeretnéd.
22L
Igazából nagyon nagy újdonságot már nem tudok hozzáfűzni.
Az ilyen esetekre igaz a leginkább ez a mondás: ép testben ép lélek. Ugyanis ez nem olyan depresszió, amire gyógyszert lehet szedni, nem is igazából lelki gond, hisz, mint írtad is, nincs valódi indokod a rossz kedvre.
Szóval az egészet ott lehet elkezdeni, hogy mindent megadsz magadnak, amire szükséged van (mármint a szervezetnek). Ez normális, kiegyensúlyozott étrend, még véletlenül se kezdj most el fogyózni, mert az ilyenkor árthat a legtöbbet. Ha nem sportolsz, most ne is kezdd el, de minden nap egy kis séta a friss levegőn nagyon jó lehet, de futhatsz is, az mindenképp jó. Mint írtam elegendő alvás!
Amikor nekem a mélypontjaim voltak, az az volt, amikor egyedül maradtam. Így odafigyeltem rá, hogy mindig legyen társaságom, ha meg ez mégsem jött össze, akkor is találtam elfoglaltságot, szóval sosem volt üres járat. A barátokkal, legjobb barátnővel eltöltött délutánok nagyon jót tettek. Figyeld meg, hogy mikor vannak a mélypontok, és kerüld az ilyen szituációkat!(nekem pl a tanulás jár nagy stresszel - egyetem... - de ha előre beosztom az időmet, nem érthet meglepetés, így nem is stresszelek azon, hogy megbukom-e. Ha előre tervezed az ilyesmi dolgokat, mint dolgozat, vagy bármi, amit nem szeretsz, könnyebben túl is leszel rajta)
Ja, és én azzal kezdtem, hogy elmondtam a páromnak, hogy mostanában rossz passzban vagyok, valószínűleg a bogyó miatt, így legalább tisztáztuk, hogy mi a bajom, és ő is az addiginál is jobban odafigyelt rám.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!