Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy HPV-m van?

Figyelt kérdés

Szexuális kapcsolatom még nem volt, viszont a nőgyógyászati leletemen az áll, hogy HPV-s vagyok. Utána olvasgattam az interneten, elég riasztó amiket írnak. Sajnos nem tudom, hogyan közöljem a szüleimmel, 3 hete tudok róla. Segítsetek kérlek!

17/L

2014. okt. 27. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad: Szexuális kapcsolatom még nem volt, viszont a nőgyógyászati leletemen az áll, hogy HPV-s vagyok.
2014. okt. 27. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
De nem csak szexuális úton terjed a HPV?
2014. okt. 27. 18:09
 3/19 anonim ***** válasza:
Volt az neked, csak még nekünk se ismered el, hátha mi kihúzunk a sz*rból :) Ha mégis tévednék, elmész a nőgyógyászhoz és kérsz róla papírt, hogy még szűz vagy. (Azt elég nehéz letagadni, ha az volnál).
2014. okt. 27. 18:10
 4/19 anonim ***** válasza:

Hogy a csodába lehet elkapni, ha nem is volt még

nemi kontaktusod?

5/19 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik
 6/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ennyire hitetlenek vagytok. Miért ne mondanám el legalább Nektek, ismeretleneknek, ha már nem lennék szűz? Az vagyok, a leletemen is rajta van.

Nem kell kihúzni semmiféle sz*rból, hiszen ilyenről szó sincs. Beteg vagyok, nemi úton terjed, tisztában vagyok vele. De nekem még nem volt semmiféle kapcsolatom.

2014. okt. 27. 18:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Ha rajta van a leleteden hogy szűz vagy, akkor mitől félsz? Simán csak elmondod, megmutatod alapot hogy nem szexeltél snekivel és ennyi.
2014. okt. 27. 18:31
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a lelet hibás, összekeverték mással...
2014. okt. 27. 18:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy kozoljem. Anyanak mehnyakrakja volt... Ezert is nehez tema ez nekem.
2014. okt. 27. 18:44
 10/19 anonim ***** válasza:
És anyud szégyellte magát a méhnyakrákja miatt? Te cikinek tartottad hogy neki az van? Nem. Ő miért gondolná rólad a HPV kapcsán ugyanezt? Van aki a saját anyádnál (akinek méhnyakrákja volt) jobban megértené, hogy mennyire fontos a méhnyakrák kialakulásáért is felelős HPV kezelése minél korábban? Ebbe gondolj bele, ha még ezek után is cikinek érzed, akkor nem tudok mit tenni.
2014. okt. 27. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!