Mi lehet ez? Aggodom
Figyelt kérdés
Nem rendesen jon meg a havim. Most oktober eleje van es legutoljara augusztus elejen voltam valakivel pont miutan a menstruacio elmult. Szeptember elejen 1-2 nap kesessel megjott de csak 1-2 napig tartott es nagyon keves volt. Ezutan csinaltam ket terhessegi tesztet mindketto negativ. Most oktoberbe is megjott de nagyon keves es inkabb barnas mint piros. Ez elott is megcsinaltam egy tesztet ami szinten negativ. Szerintetek mi lehet a problema? Terhes igy mar biztos nem vagyok igaz?2014. okt. 6. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!