Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon aggodom. Szerintetek...

Nagyon aggodom. Szerintetek lehetseges?

Figyelt kérdés
14 eves vok, 157cm, es 49kg. Egy hete olyan fogyokurat kezdtem, hogy napi olyan 600kaloriat eszem. Nem szeretnem sok ideig csinalni, csak 46kg szeretnek lenni, mert nagyon sokan csesztetnek miatta... Harom napja megjott. Eleg rendszertelen meg, volt hogy fel ev kimaradt, viszont amikor megjott akkor tenyleg mindig 5 napos volt. Most viszont csak ket napig volt.. Lehet a fogyokura miatt? Nem szeretnem rlvesziteni a termekenysegemet, eletem alma a gyonyoru gyerekek^^
2014. szept. 16. 10:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Olyan ket hetig csinálnám meg.. Es eleg valtozatosan eszem, mindent eszek csokit is csak keveset es mar egy het alatt 1 kiló lement. Es eleg sokat sportolok szoval azzal nincs gond.
2014. szept. 16. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha eddig is rendszertelen volt nincs baj meg a korod miatt is lehet rendszertelen. Ñyugi azert meddo nem leszel! Viszont a fogyokuraval csak csinjan tulzasba vinni nem szabad! Szerintem igy is jo alakod van meg meg valtozni fog! :)
2014. szept. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!