Maglódi. kérdése:
Nagyon aggódom most jött volna össze elősször, még lehetséges? (többi lent)
Figyelt kérdés
Eddig sosem jött össze, hogy dicséretes %-ös legyek matekból az álatlánosban 8 év alatt. 7 félévében 3-as voltam matekból és úgy döntöttem ez nem jó. 8. félévére sikerült az 5-ös matekból (10 jegyből csak 1 db 4, lett :) a többi 5-ös). Mivel a 4, TZ volt azt mondta a matek anárom, hogy ha már csak 5-ösöm lesz akkor megadja a dicséretet és ez eddig össze is jött a TZ-m is *5-ös lett DE most szereztem egy brutális dolgozatnál még egy 4-est így 2 négyesem van és az egyik az TZ. Van még esélyem a dicséretre?2014. márc. 15. 14:31
1/2 anonim válasza:
Örülj annak, ha ötöst kapsz év végén.
Nen olyan fontos az a "dícséretes"
2/2 Tom Benko válasza:
Ezt inkább a tanártól kérdezd. Nálam lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!