Miért nem használ semmi?
Figyelt kérdés
Hüvelygombám, vagy mim van (igazából nem viszket, "csak" sok a folyás, meg fájdogál szexnél a behatolás) és a doki már egy csomóféle kúpot, meg kenőcsöt felírt, de egyáltalán nem változik semmi, hiába, pedig már nem is szexelek, hátha, meg hát nem is tudnánk, mert vagy épp kezelnek, vagy megjön... elegem van az egészből. Teljesen el vagyok keseredve, már egy csomó pénzt kidobtam az ablakon arra, amiket felírogatott, és nem hogy nem gyógyultam meg, de nem is változott egyáltalán.. mi a fenét csináljak? Lassan gyűlölöm azt is, hogy nő vagyok!2010. jan. 21. 13:50
11/13 anonim 

válasza:

Lehet, hogy jobb lenne másik orvost keresned, aki rendesen kivizsgál! Nehogy valami szövődménye legyen az össze-vissza felírogatásból.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát erre én is gondoltam. De ennél az sztknál nálunk az a baj, hogy sosem lehet tudni ki van. Ezért majd el kellene mennem magán rendelőbe, csak most nincs rá pénzem. Persze, ha ott kezdem, akkor ez eddig sorban felírogatott szarokból lett volna, de ki gondolta?
2010. jan. 22. 11:50
13/13 anonim 

válasza:

Hát keress rá a neten az sztk tel.számára, és kérdezd meg, mikor rendel az a doki, akihez jártál eddig, és ne akkor menj amikor ő van..:)) Szerintem mindenképp felelőtlen, hogy nem vizsgál ki rendesen. Lehet, hogy a sok gyógyszer csak ront a helyzeten. Igen, sajnos a magánrendelés elég drága, de lehet, hogy megérné. Abból a pénzből, amit gyógyszerekre költöttél, simán mehettél volna:) Én mindenképp más dokit ajánlok, nem a kísérletezgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!