Hüvelygombám, vagy mim van (igazából nem viszket, "csak" sok a folyás, meg fájdogál szexnél a behatolás) és a doki már egy csomóféle kúpot, meg kenőcsöt felírt, de egyáltalán nem változik semmi, hiába, pedig már nem is szexelek, hátha, meg hát nem is tudnánk, mert vagy épp kezelnek, vagy megjön... elegem van az egészből. Teljesen el vagyok keseredve, már egy csomó pénzt kidobtam az ablakon arra, amiket felírogatott, és nem hogy nem gyógyultam meg, de nem is változott egyáltalán.. mi a fenét csináljak? Lassan gyűlölöm azt is, hogy nő vagyok!
Ugye azt tudod, hogy a párodat is simán megfertőzheted és tőle meg így mindig visszakapod?
"mindig megjön mire kezelném" akkor talán várd meg, míg elmúlik a hvid és utána lesz majd egy hónapod kezelni, úgy próbáld belőni az időpontokat.
Arról nem írsz semmit, de használsz külön törölközőt "lentre"? Pamut vagy műszálas fehérneműt viselsz? Csak mert a műszáltól frankón beizzadhatsz alul és csak tovább szoporodik a gomba. Érdemes lenne 1 diétát is tartanod, mert a cukorfogyasztás sem kedvez.
2010. jan. 21. 13:54
2/13 A kérdező kommentje:
Nem is azt írtam, hogy mindig megjön, mire kezelném, hanem vagy épp kezelnek, vagy megjön, de szinte soha nem szexelünk! Nincs is mikor vissza adni, mert nem tudunk szexelni pont ezért...
2010. jan. 21. 13:56
3/13 A kérdező kommentje:
Pamut fehérneműt hordtam mindig, mostmár jóideje ráadásul rövidnadrágosat, vagy mami bugyit, mert azt olvastam, hogy a tanga sem jó. A törölközőt sem használok csak egyszer, és "lent" külön, sőt már egy ideje még vasalom is a törölközőket, meg fehérneműket, hátha odabújik.
2010. jan. 21. 13:58
4/13 anonim válasza:
Jaaa, bocsi akkor félreolvastam. Hát akkor viszont nem tudom sajnos, nekem egyszer volt, vettem egy Canesten kombit és el is múlt tőle (de azért lekopogom)
2010. jan. 21. 14:14
5/13 A kérdező kommentje:
Jó neked. Nekem azt írta fel először. Aztán meg mást. Aztán megint mást, és megint mást. És tulajdonképpen olyan, mintha semmit sem írt volna fel. Szerintem nem is ért hozzá, eleve azzal kezdte, hogy benézett és, hogy ő "nem lát semmit". :(
2010. jan. 21. 15:06
6/13 anonim válasza:
Szia! Sajnos nekem is ilyen problémám van.. De csak mióta fogamzásgátlót szedek, állítólag ez is befolyásolhatja. Gondolkodom rajta, hogy iratok másikat, hátha ez a probléma. Szerencsére a barátom nagyon megértő, és mivel engem is nagyon megvisel lelkileg, próbál vigasztalni. Remélem, előbb utóbb lesz valami, ami használ.. Most vettem grapefruitmag-kivonatot (cseppeket), és ajánlották még a fokhagymakapszulát is. Ezek vény nélkül kaphatóak, és VISZONYLAG nem is olyan drágák. Kíváncsi vagyok, használ e.
2010. jan. 21. 15:29
7/13 A kérdező kommentje:
A fajtája is befolyásolhatja? Az jó, mert nekem elég sok más béna mellékhatása volt a többinek, most gracialt szedek és ezzel nagyon jól elvagyok, nem hízok, nincsenek pattanásaim, nincs hányingerem meg ilyesmi, de ha ettől meg ilyen panaszaim vannak, hát kitérek a hitemből...
2010. jan. 21. 16:06
8/13 anonim válasza:
figyi, ha neked gombád volt, és akármikor szexeltél a pároddal, akkor azt te átadtad neki, és valszeg benne is benne van. őt is kezelni kell, kötelező, ha neked gombád van-
2010. jan. 21. 17:25
9/13 anonim válasza:
a fogamzásgátló befolyásolhatja, de nem úgy h nem gyógyulsz ki belőle. max úgy h hajlamosabb leszel rá.
kezeltessétek a párodat is, és semmi szex amíg megnem gyógyultok. orál sem.
ha továbbra sem gyógyulsz meg, akkor itt az ideje egy candida diétának, ugyanis akkor neked valszeg a beleidben is elszaporodtak már a gombák.
2010. jan. 21. 17:34
10/13 A kérdező kommentje:
És ha nem viszket, akkor is az? Mert igazából nem mondta, hogy mi bajom van, csak írogat ezt azt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!