Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket, , odalenn" és...

Miért viszket, , odalenn" és nem jön meg?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kérdés nem megoldás orvos helyett csak addig mindíg jobb amíg nincs itt az időpontom ideje. 14 éves vagyok úgy másfél hete nem jön meg, tudom hogy ez az én koromban normális de viszket ,,odalenn". Ez mitől lehet? Gondolom azt nem is kell mondanom de szűz vagyok. Egyik nap 1 fürdés kimaradt (tudom nem helyes de egy még nem a világvége) azóta viszket.Talán elkaphattam valamit a suli mosdójából?

2014. szept. 24. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet valami gomba.
2014. szept. 24. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Mosdani kell kislány, rendszeresen, és testápolót használni. Ha konkrétan a nemi szerved viszket, akkor lehet, hogy felfáztál, lehet, hogy gombás fertőzést szedtél össze (uszodában is lehet), vagy véletlenül bélsárdarab került a puncidba (ha rosszul, ill. rossz irányban törlöd ki nagyvécécézés után a feneked).

A műszálas bugyik helyett csakis 100%-os pamutból készületet szabad viselni, a tangát felejtsd el, és naponta válts tiszta fehérneműt. Ja: és anyunak szólj, hogy a fehérneműk mosásprogramjába kevesebb mosószert és öblítőt tegyen, inkább vegye a fokozatot magasabb hőfokra (40 helyett 60 fokon mossson). A sok mosószer- ill. öblítőmaradvány miatt is viszkehet az ember.

2014. szept. 24. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Akut hüvelyi fertozesnel nem kell időpont, mert aznap megvizsgálnak, ha bemész. A viszketés soha nem normális. Lehet gomba ez általában túrós folyassal jár, de a coli bacis fertizes is viszket. Allergia is lehet. Vercukor gond is.
2014. szept. 25. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha semmi más tüneted nincs, akkor lehet hogy allergiás vagy mosó, vagy mosakodószerre, esetleg nem pamut bugyit viselsz...
2014. szept. 25. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!