Viszket odalenn. Vajon mitol lehet?
ha allergiás vagy akkor az nemsokkal utána jelentkezik, de elis múlik.
sztem neked fertőzésed van, ha még mindig viszket.
ha pedig pisilsz és kevés jön, ésméág csíp is, akkor felfáztál, és hólyaggyulladásod van
"Na de mi a fontos, a divat, v. az egészség, csillagom? Egy kevés szőrt hagyj, azt kész."
Kedves válaszoló pasas. Hol írta, hogy ő csupaszra borotválja magát? Hol olvastad? És már meg ne haragudj, de nagyon irritáló tud lenni, mikor egy vadidegen pasas lecsillagomoz. Gondolom ez a lenézést akarja jelenteni.
De rendes vagy, hogy a nevemben bocsánatot kérsz! :) Egy csöppet sem haragudtam meg rád, csak leírtam a véleményemet. Elnézést kérek érte. Többet nem fordul elő. :)
De a bocsánatkérés helyett válaszolhattál volna, hogy hová van írva a leborotválós rész, mert még mindig nem találom. :)
Az előző válaszadó vagyok. Történt egy érdekes dolog. Az előző diplomás uriember kifejtette nekem privát emilben, hogy zártosztályra vihetnek engem, csak mert olyan a véleményem amilyen. :) Aranyos. Bár nem tudom, mivel érdemelném ki. Csak azért, mert sose szerettem, mikor egy vadidegen férfi (nem pasi) egy nőt csak úgy lecsillagomoz? Bocsi, de én ezt a tiszteletlenség jelének veszem. Lehet ebben nem egyet érteni velem, de akkor azt le is írhatná itt bárki. :)
Egyébként a 16.13-as hozzászólásodból nekem nagyon úgy tűnik, hogy te valahol azt olvastad, hogy ő borotválja magát. És még rá is kérdezel, hogy mi a fontos neki: a divat, vagy az egészsége? Odaírhattad volna, hogy lehet nála nem áll fenn ez a divatmánia. Ez nem találgatás volt, hanem egyértelműen leszóltad, hogy ne legyen divatmajom.
Kétlem, hogy olyan férfira vágynék, mint te. :)Én megtaláltam azt a talpig férfit, aki tisztel és szeret engem.
És még valamit, nagyon is tudom, hogy milyenek az egyetemett végzett emberek. Beképzelt p..csök, akik azt hiszik mindent tudnak. Találkoztam nem egy ilyennel azon az egyetemen, ahová én is jártam. :)
UI.: Ne írogass nekem emileket! Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!