Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket odalenn. Vajon mitol...

Viszket odalenn. Vajon mitol lehet?

Figyelt kérdés
Parommal megszakitassal vedekezunk mindig de kb 3 napja ovszerral is megprobalkoztunk es azota erzem hogy valami nincs rendben a huvelynyilasomnal.Reggel ugy ebredtem hogy elegge viszketett, nem csip nem faj de viszket es bar nem elviselhetetlenul de azert kellemetlen es aggodok.Esetleg letezik olyan hogy allergias vagyok az ovszerre (bizonyos fajtajura)...ez olyan sikositos gumi volt es be kell hogy valljam eleg regen itt allt a fiokomban.Lehet ez az oka?Amugy meg Egyiptombol jottunk haza nemreg es ott allandoan olyan problemam volt hogy ha pisiltem csak keves jott es fajt.Csipo erzes is tarsult hozza es ott eleg gyakran elofordult de itthon ez elmult. Szerintettek menjek orvoshoz?Valakinek esetleg hasonlo tapasztalat?Valami jo tippetek nincs ami megszunteti a viszketest?Napkozben nem annyira erzem de wczes utan altalaban igen.9en kell megjonnie es van egy kis folyasom is de nem tudom hogy a menstruaciom miatt, vagy a viszketes miatt jelentkezik.Koszi a segitseget elore is!21 L
2009. szept. 2. 18:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Lehet gombásfertőzésed van. Figyeld a folyásod. Ha sárga színű, büdös szagú, túrósállagú akkor gomba. De ha még ezek sincsenek akkor is lehet, mivel viszketsz. Lehet amúgy, hogy allergiás is vagy rá. Mindenesetre én felkeresnék egy nőgyógyászt. Biztosat csak ő mondhat.
2009. szept. 2. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Sztem gomba. Vegyél a gyógyszertárban canasten kombit. Ha ettől nem múlik el pár nap mólva, akkor nődoki.
2009. szept. 2. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

ha allergiás vagy akkor az nemsokkal utána jelentkezik, de elis múlik.

sztem neked fertőzésed van, ha még mindig viszket.

ha pedig pisilsz és kevés jön, ésméág csíp is, akkor felfáztál, és hólyaggyulladásod van

2009. szept. 8. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem kioktatásnak szánom, de a megszakítás nem egy biztonságos védekezési mód. És ha már az utazásotokon is voltak problémáid, akkor ideje elmenni a dokihoz. Ő jobban ért hozzá, mint mi. :)
2009. szept. 8. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem gomba!!!de ha nem mulikel gyógyszerektől akkor meny Nőgyógyászhoz ha azt moggya hogy egészséges vagy akkor lehet hogy z óvszerre vagy alergiás!
2009. szept. 8. 15:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Szentem mindenképpen menj orvoshoz, mert ahogy kiértem, ez már huzamosabb ideje tartó probléma, bár nem vagyok nő, és nem is vagyok notorius orvoshoz járó, de ha folyásod van, meg minden, hidd el ide már orvos kell. Ám felhívnám a figyelmed, h. az én tudomásom szerint, ha teljesen kopaszra borotválod a nemi szerved, az is lehet problémaforrás, mert nincs szőr, ami elvezeti a nedvességet meg minden. Persze ezt nem reklámozzák, mert más a divat. Na de mi a fontos, a divat, v. az egészség, csillagom? Egy kevés szőrt hagyj, azt kész. De menj el nőgyógyászhoz!!!!!
2009. szept. 8. 16:13
 7/14 anonim ***** válasza:

"Na de mi a fontos, a divat, v. az egészség, csillagom? Egy kevés szőrt hagyj, azt kész."

Kedves válaszoló pasas. Hol írta, hogy ő csupaszra borotválja magát? Hol olvastad? És már meg ne haragudj, de nagyon irritáló tud lenni, mikor egy vadidegen pasas lecsillagomoz. Gondolom ez a lenézést akarja jelenteni.

2009. szept. 8. 17:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves válaszadók! Bocsássátok meg az iménti amazon felindulását, szegény csak kicsit hirtelen haragú. A kérdező nyilván tudja, h. nem volt itt semmilyen lenézés, csak tiszta jóindulat.
2009. szept. 8. 21:35
 9/14 anonim ***** válasza:

De rendes vagy, hogy a nevemben bocsánatot kérsz! :) Egy csöppet sem haragudtam meg rád, csak leírtam a véleményemet. Elnézést kérek érte. Többet nem fordul elő. :)

De a bocsánatkérés helyett válaszolhattál volna, hogy hová van írva a leborotválós rész, mert még mindig nem találom. :)

2009. szept. 8. 21:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Az előző válaszadó vagyok. Történt egy érdekes dolog. Az előző diplomás uriember kifejtette nekem privát emilben, hogy zártosztályra vihetnek engem, csak mert olyan a véleményem amilyen. :) Aranyos. Bár nem tudom, mivel érdemelném ki. Csak azért, mert sose szerettem, mikor egy vadidegen férfi (nem pasi) egy nőt csak úgy lecsillagomoz? Bocsi, de én ezt a tiszteletlenség jelének veszem. Lehet ebben nem egyet érteni velem, de akkor azt le is írhatná itt bárki. :)

Egyébként a 16.13-as hozzászólásodból nekem nagyon úgy tűnik, hogy te valahol azt olvastad, hogy ő borotválja magát. És még rá is kérdezel, hogy mi a fontos neki: a divat, vagy az egészsége? Odaírhattad volna, hogy lehet nála nem áll fenn ez a divatmánia. Ez nem találgatás volt, hanem egyértelműen leszóltad, hogy ne legyen divatmajom.

Kétlem, hogy olyan férfira vágynék, mint te. :)Én megtaláltam azt a talpig férfit, aki tisztel és szeret engem.

És még valamit, nagyon is tudom, hogy milyenek az egyetemett végzett emberek. Beképzelt p..csök, akik azt hiszik mindent tudnak. Találkoztam nem egy ilyennel azon az egyetemen, ahová én is jártam. :)

UI.: Ne írogass nekem emileket! Köszi szépen!

2009. szept. 8. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!