Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket odalenn. Vajon mitol...

Viszket odalenn. Vajon mitol lehet?

Figyelt kérdés
Parommal megszakitassal vedekezunk mindig de kb 3 napja ovszerral is megprobalkoztunk es azota erzem hogy valami nincs rendben a huvelynyilasomnal.Reggel ugy ebredtem hogy elegge viszketett, nem csip nem faj de viszket es bar nem elviselhetetlenul de azert kellemetlen es aggodok.Esetleg letezik olyan hogy allergias vagyok az ovszerre (bizonyos fajtajura)...ez olyan sikositos gumi volt es be kell hogy valljam eleg regen itt allt a fiokomban.Lehet ez az oka?Amugy meg Egyiptombol jottunk haza nemreg es ott allandoan olyan problemam volt hogy ha pisiltem csak keves jott es fajt.Csipo erzes is tarsult hozza es ott eleg gyakran elofordult de itthon ez elmult. Szerintettek menjek orvoshoz?Valakinek esetleg hasonlo tapasztalat?Valami jo tippetek nincs ami megszunteti a viszketest?Napkozben nem annyira erzem de wczes utan altalaban igen.9en kell megjonnie es van egy kis folyasom is de nem tudom hogy a menstruaciom miatt, vagy a viszketes miatt jelentkezik.Koszi a segitseget elore is!21 L
2009. szept. 2. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én most a diplomás vagyok éppen. Nevetséges, h. szegény kérdezőt azzal traktáljuk, h. itt 1másnak üzengetünk. Ezért írtam az előző válaszadónak privát e-mailt, de ha neki így jobb, akkor itt üzenek neki. Nem vagyok olyan, mint bármelyik egyetemista, hanem olyan vagyok, amilyen. Nem szóltam le a kérdezőt, csak találgattam, mást nem tehettem, mert nem vagyok nőgyógyász, remélem azóta már felkeresett egyet. Örülök, ha megtaláltad a neked való férfit, nagy szerencséd van, mert sokan "félreválasztanak". Nem tudják, mi számít értéknek, de ebbe ne menjünk itt bele. Remélem, ezt is elovasod.
2009. szept. 10. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:
És sok boldogságot kívánok neked, ha már ilyen szerencséd van!
2009. szept. 10. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, mivel a kérdező nem ír kommentet, gondolom nem zavarja nagyon, hogy ki mit ír. Megkapta a jótanácsokat, reméljük azóta javult a helyzete. :)

Amúgy korábban elég lett volna, ha annyit írsz ide nekem válasznak, hogy te csak találgatsz, és nem lenézésként írtál bármit is. Erre röhejesen bocsánatot kérsz, ráadásul közlöd velem, hogy zártosztályra fognak engem vinni. Azt már nem is értem, miért kellett hozzátenned, hogy diplomás vagy. Én is az vagyok, de egy vitában sem emelem ezt ki. De látom nagyon sokan szeretik fitogtatni ezt, mintha arra akarna utalni az illető, hogy ő valaki.

Nem szeretem én sem, mikor ilyen irányba mennek el a dolgok. Viszont privát emilekkel sem zaklatom azt, aki véleményem szerint nem tiszta. Mert te ezt gondolod rólam, ha jól vélem. :)

Szerintem be is fejezhetjük ezt az eszmecserét.

2009. szept. 10. 18:25
 14/14 anonim válasza:
En nem voltam pasival ugyhogy kizart h ovszeralergiam lenne, viszont ket napja ugyanazok a tunetek jelentek meg ami kerdezonknel, azzal a kulombseggel h en ugy erzem h a vesemedencem es a huvejem is be van gyuladva. Az orvosom megtiltotta ket eve h olyan helyeken furodjek ahol tobben jarnak, mivel konnyen kaphatok fertozest. Akkor ugyancsak furdes miatt voltam nala vesemedence es huvej gyuladasom volt, azt hittem ket ev utan csak nem lesz bajom, egyszer egy fel orat bementem a vizbe, ez mar ket hete volt es azt hiszem most erzem h nem kellett volna. Ezuttal a viszketes miatt a nogyogyaszt is meglatogatom ha a hetvegen nem mulik el. S ha addig te nem mesz el es szuksegedvan valaszokra akkor szivesen valaszolok, de ha mar voltal v sikerult megoldanod a helyzetet kerlek nekem is mond el mit tettel ellene.
2010. aug. 5. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!