Viszket odalenn. Vajon mitol lehet?
Hát, mivel a kérdező nem ír kommentet, gondolom nem zavarja nagyon, hogy ki mit ír. Megkapta a jótanácsokat, reméljük azóta javult a helyzete. :)
Amúgy korábban elég lett volna, ha annyit írsz ide nekem válasznak, hogy te csak találgatsz, és nem lenézésként írtál bármit is. Erre röhejesen bocsánatot kérsz, ráadásul közlöd velem, hogy zártosztályra fognak engem vinni. Azt már nem is értem, miért kellett hozzátenned, hogy diplomás vagy. Én is az vagyok, de egy vitában sem emelem ezt ki. De látom nagyon sokan szeretik fitogtatni ezt, mintha arra akarna utalni az illető, hogy ő valaki.
Nem szeretem én sem, mikor ilyen irányba mennek el a dolgok. Viszont privát emilekkel sem zaklatom azt, aki véleményem szerint nem tiszta. Mert te ezt gondolod rólam, ha jól vélem. :)
Szerintem be is fejezhetjük ezt az eszmecserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!