Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt egy héttel...

Menstruáció előtt egy héttel mindig elkezdek viszketni odalenn, illetve miután viszketni kezdett,2 nappal később már fáj, ha hozzáérek. Viszket és közben fáj is, néha csíp. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Vagy ez normális menzesz előtt? Nőgyógyásznál még nem voltam,mivel fiatal vagyok.

Már hónapok óta tart ez, csak sokszor már elviselhetetlen ez a viszketés.. és ha megpróbálom vakarni akkor meg fáj:(

2013. nov. 3. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg hüvelygomba. Kb nem ismerek nőt, akinek még ne lett volna. Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor vegyél valamilyen nem vényköteles kenőcsöt a patikában. Viszont ha ennyire súlyos, akkor szerintem érdemes lenne elmenni orvoshoz, vannak gyermeknőgyógyászok is. Természetes, hogy tartasz tőle, de hidd el, nem olyan szörnyű. És elsősorban anyukáddal beszéld meg.
2013. nov. 3. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Most kéne akkor először nőgyógyászhoz menned.
2013. nov. 4. 05:38
 3/4 anonim ***** válasza:
(gombára yoghurtos tampon, majd a gyomorban is kezelni nemárt.)
2013. nov. 4. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
gomba, nekem is igy volt. Menj el orvoshoz és ad rá majd gyógyszert, nem ártana egy tenyésztés mert ha candida gomba akkor diéta nélkül nem fog emulni. Én is pont igy voltam mint te. nekem is napra pontosan mensi elött jött ki 1 héttel, bár nem voltak ilyen durva tünteim csak enyhe viszketés. Én 2 évig szenvedte vele mire végre kiderült hogy candida. Attól hogy fiatal vagy még el kell menni nőgyóygászhoz. menjetek tini ambulanciára avgy kérd meg anyukádat keressen ö egy orvost ha ö jár egy megbizhatóhoz akkor menjetek ahhoz. nem fog fjni nyugi, ha szűz vagy nem fog durván megviszgálni. csak bekukucskál és már látni is fogja mi a helyzet.
2013. nov. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!