Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket odalenn, mi tévő legyek?

Viszket odalenn, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Most ismerkedtem meg egy sráccal, már pár hete együtt vagyunk. Még nem feküdtünk le, de azon kívül már minden mást csináltunk. Pár napja éreztem h viszket oda lenn és tegnap halvány pöttyös volt a csiklóm. Vettem Canesten Kombit rá, bekentem és feltettem a kúpot. Pár napot nem találkoztam vele, mivel nem voltunk egy városban, de ma újra találkozunk. Elmondani nem akarom ezt az egészet mert akkor egy életre megundorodik tőlem, pedig a gomba az a nőknél tényleg nagyon gyakori és én most antibiotikumot szedtem a mandulagyulladásomra, valószínű hogy azért jöhetett ki. Vagy esetleg tőle kaphattam el? Mit tehetnék hogy ne nyúljon hozzám, vagy ne akarjon? Ha annyit sem hagyok mint eddig akkor furcsa lesz neki, ha viszont meg hagyok bármit ( amit tuti nem fogok ) akkor elkapja ő is. Tudom hogy borzasztóan ciki ez a téma és elég kellemetlen. Holnap el is megyek az orvoshoz majd vele. De mit mondjak miért nem csinálhatunk semmit napokig? SOS ... nagyon el vagyok keseredve...

2013. szept. 8. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem vagy a fiúval őszinte, akkor nincs értelme a kapcsolatotoknak!
2013. szept. 8. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egy kapcsolatnak a kölcsönös őszinteség az alapja!
2013. szept. 8. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Mondd, hogy felfaztal, hugyuti gyulladasod van s alhasi fajdalmad. Tiszteletben kell, hogy tartson...
2013. szept. 8. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, hogy a kapcsolatotok e stadiumaban nem akarsz ilyesmit megosztani a masikkal. Hugyuti gyulladas jo indok.
2013. szept. 8. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen mondd el neki, hogy mi van, mert neki is kezelni kellene magát, még ha tünetmentes is, máskülönben visszafertőz téged.
2013. szept. 8. 15:34
 6/14 anonim ***** válasza:

nézd azért ezt gondold végig,most miután a fiúval a sexen kivül minden félét csináltál,tehát akár oda dörgölte a nemiszervét a srác,vagy szájjal elégített ki utána jött elő ez viszketés?

Ez fontos,mert ha azután jött elő,akkor lehet hogy ő adott át neked valamit,ugyanis sok fiú tűnetmentes és ők adják át a fertőzést,a gombát és egyéb fertőzéseket,lehet már nemibetegségre tesztet venni gyógyszertárban nézzeket utána.

2013. szept. 8. 15:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondd el az igazat, szeret, ha csak nem engeded simán magadhoz mindenféle indok nélkül, elveszítheted.
2013. szept. 8. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
7.vagyok, úgy értem, meg kell indokolni,és akkor támogatni fog, ha szeret, nem hagy ott, miután őszinte leszel vele.
2013. szept. 8. 15:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2 hét után durva lenne neki elmondani az igazat, szóval azt biztosan nem fogom. Kinyalt és a nemi szervét is oda érintette az enyémhez ( azt több alkalommal ) mint a kinyalást és én is arra gondoltam hogy akkor tőle vagy van antibiotikum maradt. De ezt most hogyan mondhatnám el egy olyan srácnak akit még én is alig ismerek? Ez nagyon kellemetlen..... tuti nem mondom meg neki... majd ha elmélyült a kapcsolatunk vagy kicsit komolyabbra fordult.. de most ez mindennél kellemetlenebb.
2013. szept. 8. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg mondd neki,hogy megvan. Most azt csak megérti és nem hiszem,hogy az gáz lenne:)
2013. szept. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!