Viszket odalenn, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Most ismerkedtem meg egy sráccal, már pár hete együtt vagyunk. Még nem feküdtünk le, de azon kívül már minden mást csináltunk. Pár napja éreztem h viszket oda lenn és tegnap halvány pöttyös volt a csiklóm. Vettem Canesten Kombit rá, bekentem és feltettem a kúpot. Pár napot nem találkoztam vele, mivel nem voltunk egy városban, de ma újra találkozunk. Elmondani nem akarom ezt az egészet mert akkor egy életre megundorodik tőlem, pedig a gomba az a nőknél tényleg nagyon gyakori és én most antibiotikumot szedtem a mandulagyulladásomra, valószínű hogy azért jöhetett ki. Vagy esetleg tőle kaphattam el? Mit tehetnék hogy ne nyúljon hozzám, vagy ne akarjon? Ha annyit sem hagyok mint eddig akkor furcsa lesz neki, ha viszont meg hagyok bármit ( amit tuti nem fogok ) akkor elkapja ő is. Tudom hogy borzasztóan ciki ez a téma és elég kellemetlen. Holnap el is megyek az orvoshoz majd vele. De mit mondjak miért nem csinálhatunk semmit napokig? SOS ... nagyon el vagyok keseredve...2013. szept. 8. 15:26
11/14 anonim válasza:
Alig ismered, de már párszor pettingeltetek és ki is nyalt? Nem vagyok vaskalapos, sőt, de a sexre addig rátérni, amíg nem igazán ismered és nem mersz nemi dolgokról mesélni, nagy felelőtlenség! Ilyen hozzáállással még sok betegségre számíthatsz.
12/14 anonim válasza:
Az első 2 válasz írója vagyok. Igaza van az előző válaszolónak!
13/14 anonim válasza:
Alig ismered... Ez jó:D Éretlen vagy, mint egy 10éves kislány:)
14/14 A kérdező kommentje:
A barátom már 3 hete, és előtte is ismertem 2 hónapja... mindenkinek vannak szükségletei.. tipikusan az a jóképű pasi akinek elég nehéz ellenállni, de azért igazán meghagyhatnánk azt, hogy legalább én nem fekszem össze mindenkivel mint a mai lányok.. ráadásul másfél év után ő volt az első srác aki hozzám ért bárhogy is mert én nem hagyom magam... szóval szerintem nem támadni kéne hogy meg is érdemlem...
2013. szept. 9. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!