Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudok nőgyógyászati...

Nem tudok nőgyógyászati vizsgálat előtt lezuhanyozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak közvetlenül munka után kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, már nem tudok hazamenni fürdeni. Arra gondoltam, hogy nedves törlőkendővel előtte megtisztálkodom, bár tudom hogy nem az igazi. Ti mit tennétek a helyemben?
2014. szept. 23. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Marad a nedves törlőkendő. Azzal addig is meg tudod törölni magad, amíg a váróban leöltözöl.
2014. szept. 23. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is intim törlőkendőt használok.
2014. szept. 23. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
én is és szerintem még sokan mások is, ha nem tudnak tusolni előtte :)
2014. szept. 23. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

én ilyenkor ha olyan volt a mosdó, akkor meglögyböltem magam alul... pl. mosdókesztyű. de csak ha zárható a mosdó, nehogy ciki helyzetbe kerülj.

és persze az intimtörlőkendő is bevethető.

legyen még nálad egy tiszta bugyi is, azt vedd fel munkából induláskor, akkor még komfortosabb, frissebb maradsz.

2014. szept. 23. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Tusolj le reggel, hátha kitart délutánig
2014. szept. 23. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Törlő kendő + tisztabugyi.
2014. szept. 24. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én viszek egy kisebb tálat, tusfürdőt, és kis törölközőt a munkahelyemre, engedek meleg vizet a vízcsapról a munkahelyemen és bezárkózom az egyik wc fülkébe, megmosakszom a tálban. Veszek tiszta bugyit. Szerencsére 10 perc távolságra van a nőgyógyászom és maximum 20 - 30 perc a várakozási idő. Szóval így oldom meg.
2014. nov. 20. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!