Nem tudok nőgyógyászati vizsgálat előtt lezuhanyozni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csak közvetlenül munka után kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, már nem tudok hazamenni fürdeni. Arra gondoltam, hogy nedves törlőkendővel előtte megtisztálkodom, bár tudom hogy nem az igazi. Ti mit tennétek a helyemben?2014. szept. 23. 20:23
1/7 anonim válasza:
Marad a nedves törlőkendő. Azzal addig is meg tudod törölni magad, amíg a váróban leöltözöl.
2/7 anonim válasza:
Én is intim törlőkendőt használok.
3/7 anonim válasza:
én is és szerintem még sokan mások is, ha nem tudnak tusolni előtte :)
4/7 anonim válasza:
én ilyenkor ha olyan volt a mosdó, akkor meglögyböltem magam alul... pl. mosdókesztyű. de csak ha zárható a mosdó, nehogy ciki helyzetbe kerülj.
és persze az intimtörlőkendő is bevethető.
legyen még nálad egy tiszta bugyi is, azt vedd fel munkából induláskor, akkor még komfortosabb, frissebb maradsz.
5/7 anonim válasza:
Tusolj le reggel, hátha kitart délutánig
7/7 anonim válasza:
Én viszek egy kisebb tálat, tusfürdőt, és kis törölközőt a munkahelyemre, engedek meleg vizet a vízcsapról a munkahelyemen és bezárkózom az egyik wc fülkébe, megmosakszom a tálban. Veszek tiszta bugyit. Szerencsére 10 perc távolságra van a nőgyógyászom és maximum 20 - 30 perc a várakozási idő. Szóval így oldom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!