Miért Kötelező a Nőgyógyászati vizsgálat most 8 dikban?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptuk meg a hírt hogy ma nőgyógyászati felvilágosítás is lesz aztán még kötelezik hogy el is kell menni a nőgyógyászhoz teljes vizsgálatra de minek? :/2014. szept. 17. 05:32
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, nekünk ilyen nem volt. Felvilágosítást nekünk is adtak, de semmiféle orvosi vizsgálatra nem kötelezett az iskola. Szerintem ha nem akarsz, akkor nem mész el, nem kötelezhetnek senkit sem.
2/8 anonim válasza:
Ilyen nincsen, ez kamu. Nem kell mindent elhinni:) Mindjárt jönnek a trollok az ilyen hirek hallatára.... Nincs ilyen vizsgálat, nyugi!
3/8 anonim válasza:
Ha nem akarod, nem kell! Erre nem kötelezhetnek!
4/8 A kérdező kommentje:
Hát a osztályban minden lány uszásra jár és mindenki volt már versenyeken és elvileg ahoz is kérnék Hát ha nem fontos nem megyek még megvárhat engem igazán szerintem.
2014. szept. 17. 13:20
5/8 anonim válasza:
Ennek akkor lenne értelme, ha nindenkit keszurnenej, aki vizbe megy. Gondolom hucelyvaladek tenyésztésre gondoltak, hogy senki ne fertozze meg a másikat. A fiukat is szűrni kéne Ennyi erovel. Nem lesz itt semmi, sokba us kerul.
7/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor alap szűrés vizsgálat lesz? mert ma nem volt semmi váratak minket aztán hazaküldtek :/
A fiúknak meg nem kell soha semmit sem.. :/ mázlisták
2014. szept. 17. 21:10
8/8 anonim válasza:
Az biztos hogy nem lesz kötelező nőgyógyászati vizsgálat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!