Az éves nőgyógyászati vizsgálat után tájékoztatnak a rákszűrés eredményéről?
Figyelt kérdés
Pontosabban: Az orvosom azt mondta látszólag minden okés, de kenetett vett és elküldte rákszűrésre, azt mondta ennek 3 hét múlva lesz eredménye, telefonáljak be érte. Ha az orvos megkapná az eredményt, és kiderülne, hogy rákos vagyok, ő egyébként is megkeresne és felhívna, vagy minden esetben nekem kell érdeklődnöm?2014. aug. 24. 17:05
1/6 anonim válasza:
"azt mondta ennek 3 hét múlva lesz eredménye, telefonáljak be érte"
Mi nem volt ebben világos???
2/6 anonim válasza:
Ha te nem telefonálsz és lenne valami baj esetleg, fognak értesíteni.
3/6 anonim válasza:
Neked kell betelefonálni 3 hét múlva. Nem értem én sem, hogy ebben mi nem volt számodra világos?!
4/6 anonim válasza:
Ha valami bajod lenne esetleg, akkor értesítenek!
5/6 anonim válasza:
Jó esetben ha a doki nincs elhavazva igen ertesitenek, de a mai tulterheltseg mellett egy telefon nem árt.
6/6 anonim válasza:
Az én dokim sms-t szokott küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!