Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 vagyok eddig 2x mesiztem...

13 vagyok eddig 2x mesiztem es eldontottem, hogy tampont is kiakarom probalni. Erdemes? Javes anyum betetet hasznal szoval vagy megmondom neki vagy veszekvtitokba magamnak.

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges, elég neked a betét. Majd ha nagylány leszel.
2014. szept. 21. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:

akkor mikor??

barinom is azt hasznal!!

2014. szept. 21. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Bármilyen korban használhatsz tampont.

A mini a szűz lányoknak is tökéletesen megfelel.

Szerintem anyukáddal beszélhetsz a dologról, ha nem olyan típus, hogy csak azt engedi neked is amit ő preferál akkor nem lesz belőle semmi.

És persze mielőtt használnád a tampont, gondosan olvasd el a használati utasítást és tartsd be a benne leírtakat.

2014. szept. 21. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
kenyelmesebb mint a betet??
2014. szept. 21. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Majd kiderül, hogy számodra az-e.

Szerintem igen, de ismerek olyat is aki nem szereti.

2014. szept. 21. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagy 14 évesen próbáltam először az o.b. minit. Nekem akkor annyira nehezen ment fel, hogy nem erőltettem tovább. Sőt arra tippelek az vette el a szüzességem, mert az első aktus már nem fájt egyáltalán, nem is véreztem. Aztán kb. 17-18 éves koromtól már tampont használok, sokkal praktikusabb, mint a betét, nem kell mindig parázni, hogy foltos lesz a nadrágom. Próbáld meg szerintem ha szeretnéd, de ha nem megy könnyen, akkor várj vele még.
2014. szept. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!