Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki ha elájultam és...

Nagyon ciki ha elájultam és hánytam az első nőgyógyászati vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Először mentem és hát rettegek attól hogy bárki is lásson akárcsak fürdőruhában nagyon szégyenlős vagyok.8 évesen egyszer rám nyitott anyám a fürdőben és azóta rettegek attól hogy mások is lássanak. de muszáj volt elmenni mert anyu nem hitte el hogy szűz vagyok. Ő és a nővérem kísért el, tesóm be is jött velem,én kértem. de nagyon féltem már a beszélgetésnél sírva fakadtam,hánytam utána meg mikor mondta a doki hogy megvizsgál sírógörcsöt kaptam és elájultam. végül nem lett a dologból semmi. Utána elmentünk egy fiatalabb szintén női dokihoz, nála is végig sírtam de legalább megtudott vizsgálni. anyámat meg utálom hogy ennek kitett,megaláztatott és nem bízott bennem :(

2014. szept. 13. 15:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
de én beleegyeztem hogy elmondja anyámnak, azt hittem hogy érthető. oké hogy minden akaratom ellenére ráncigált el két dokihoz is, de ha már úgyis mindegy volt akkor miért ne tudhatná hogy én őszinte voltam vele, ha nekem nem hisz higgyen az orvosnak.
2014. szept. 14. 13:46
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Anyád előtt szégyenlős vagy? A barátod előtt meg nem?

'rettegek attól hogy bárki is lásson akárcsak fürdőruhában nagyon szégyenlős vagyok.'

'Mikor még petting meg csókon kívül semmi nem volt.'

Ez a 2 mondatod erősen üti egymást. Ilyen mèg a mesékben sincs. Gyanúsan kamu a sztori.

Ha meg dokinál ekkora hisztit csinálsz 16 évesen, az elég gáz...

2014. szept. 14. 14:06
 23/27 A kérdező kommentje:
istenem, nem feküdtünk le, petting se volt még csak fürdőruhában se látott.
2014. szept. 14. 14:09
 24/27 anonim ***** válasza:

Szegénykém -

Még jó, hogy nem gondolta azt, hogy terhes (is) vagy

2014. szept. 21. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:

Talán mondd meg az Anyukádnak, hogy te nem is akarod elveszteni a szüzességed legalább tizennyolc éves korodig - hogy lenyugodjon - Mondjuk hogy elhiszi-e,

az más kérdés -

2014. szept. 21. 19:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Még jó egyébként, hogy női dokinál voltatok -
2014. szept. 21. 19:05
 27/27 anonim ***** válasza:
51%
Szörnyű...
2014. szept. 25. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!