Nagyon ciki ha elájultam és hánytam az első nőgyógyászati vizsgálaton?
Anyád tudja, hogy baromi szégyellős vagy mégis feltételezi, hogy nem vagy már szűz? Nem normális azt meg kell hagyni.
Engem 14évesen rángatott el anyám nődokihoz, hogy megtudja, minden rendben van-e. Semmi problémám nem volt, pár hónapja menstruáltam csak de már rendszeres volt. Direkt pasihoz vitt, mert az orvos, az orvos, fogjam már fel. Bent remegtem, meg se bírtam szólalni, anyám meg tök lelkesen mesélt mindenfélét. Aztán a doki meg akart vizsgálni, elsőre meztelenül megnézni, én nagyon nem akartam, de anyám leszedte a ruháimat és kirángatott elé, közben meg letolt, hogy ne csináljam a hisztit. Mindenemet megvizsgálták, szűzhártyámat is beszakította doki, miközben mindenem fájt, mivel érthető okokból görcsben voltam, a pasas meg feszegetett. A rákmintavétel után pedig olyan görcseim lettek, mint menzeszkor, kicsit még erősebbek is. Amikor végre felöltözhettem és kimentem, röhögcséltek és elpoénkodtak azon, hogy mennyire alaptalan volt a félelmem, meg ki lehetett bírni meg hasonlók. A mosolyok csak akkor hervadt le, amikor elbőgtem magam, meg a könyökömmel jól oldalba vertem anyámat, amikor mellém lépett és hozzám akart érni. Zokogás közben még odavetettem neki, hogy ez volt a legszörnyűbb dolog az életemben, hogy alig bírok járni a fájdalomtól és hogy gyűlölöm. Kapcsolatunk addig sem volt rózsás, de aztán már teljesen elhidegültünk egymástól. Unokái sosem lesznek, a bátyám autóbalesetben meghalt, én meg frigid lettem, még elképzelni is rossz, hogy valaki újra hozzámérjen.
Nem értem, hogy lehetnek ilyen anyák, a dokik meg miért szolgálják ki a hülyeségeiket.
Korábban írt ide egy lány, akit az anyja normál folyással vitt dokihoz, majd rábeszélte a dokit, hogy írjon fel valamit az egészséges lánynak (doki mondta, hogy az), szerencsétlen meg a Betadine kúp után elkapott valami fertőzést, mivel flórahelyreállítóról a kedves mama nem is hallott, venni se akart neki.
Itt egyedül anyukádnak kéne szégyellni magát, hogy így bánik a lányával. Ha még ilyesmi történne, hogy el akar rángatni nőgyógyászhoz - ami remélem nem fog többet előfordulni - akkor mond meg nekik, hogy interneten olvastál róla, hogy van külön gyermek-nőgyógyászati rendelés, ahova 18 éves kor alatt lehet menni, és csak oda vagy hajlandó elmenni, ha már feltétlenül muszáj.
Ott talán a dokik is másképp állnak az ilyen paranoiás anyukákhoz...
Egyébként meg anyukád a középkorban él? Ma már a csapból is az folyik, hogyha nincs meg a szűzhártya az nem jelent semmit, mert vannak akiknek nincs (elég ritka) és többeknek átszakad már korábban sportolás közben, vagy egyéb kisebb baleseteknél (unokatestvéremnek pl. 11 évesen egy rosszul sikerült spárgánál...)
Mondjuk ez is fura, hogy az orvos belemegy egy "szüzesség vizsgálatba". Az orvosok pontosan tudják, az előbb leírtak, hogy a szűzhártya hiánya nem jelent semmit. Egy nőgyógyász sem tudja megállapítani azt, hogyha nincs szűzhártya, akkor az miért nincs.
Ok, ha van akkor az egyértelműnek tűnik, de van akinek akkora nyílás van rajta és egyébként meg olyan erős, hogy csak a sokadik behatolásnál szakad el...
Bocs, a hosszú válasz miatt, de nagyon kiakasztott ez a történet. Hihetetlen milyen szülők vannak. De tesód se teljesen 100-as, hogy mindehhez asszisztált!(bocs, hogy látatlanban ilyet mondok, ez lehet elhamarkodott vélemény...)
Tesód hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!