Ti milyen gyakran borotválkoztok intim téren?
Amikor szükségesnek érzem és eszembe jut. Speciel én nagyon unom, s nem is látom elég jól, szerencsére van kedvesem, aki szívesen segít.
Nem hinném, hogy sok lenne hetente-kéthetente, a leborotvált szőr nagyon hamar kinő.
amikor tudom hogy lesz valami a párommal:)
amúgy hetente, max hetente 2x
Az asszony az ungabungát szőröstűl-böröstűl szereti
Tisztelettel
A hegyi ember/ Jeti / Nagyláb /Farkaember / Ősember
2-3 havonta, vagy mikor szükséges.
Tisztelettel üdvözöl titeket: lobonc
Soha.
A napokban olvastam, hogy Amerikában egy nőtársaság harcot indított a borotválkozás ellen.
Aki normálisan szexel, annak nincs is szüksége rá. Csak azoknak, akiknek kell az orál is.
én soha, mondjuk alapból szőke a szőröm mindenhol és alig látszik
meg egyébként sem akarom senkivel elhitetni hogy igazából nekem nem is szőrös ott ahol egyébként mindenki másnak meg de az...
Micsoda vélemények...
Én nem akarok elhitetni senkivel semmit, egyszerűen bizonyos helyeken zavar a hosszú szőr. Kényelmetlen. Ennek a szexhez sincs semmi köze, de nem is tudom, mi kivetnivaló van az orálban vagy abban, ha az ember párja kevesebb szőrrel akarja látni - amennyiben ez neki sincs ellenére.
Még jó, hogy másnak semmi köze hozzá és abszolút mindegy, mit gondol e téren. Amíg valaki befolyásolható kis szerencsétlent el nem bizonytalanít a Neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!