Ti milyen gyakran borotválkoztok? 19/F
Figyelt kérdés
Nekem már szinte naponta kell. Egyik nap borotválkozom, a következő nap már látszik, sajnos, így két naponta szoktam.2014. júl. 28. 22:02
1/7 anonim válasza:
Az arcodról beszélünk? Szerintem jól áll a 2-3 napos borosta :)
18/L
2/7 A kérdező kommentje:
igen :) az én arcomról van szó :) igen, sok lánynak tetszik, viszont nekem fiúként "fárasztó" a mindennapos borotválkozás, elvesz a napomból 5-10 percet :D dehát ettől férfi a férfi, szokták mondani :)
2014. júl. 28. 22:59
3/7 anonim válasza:
Ha megyünk valahova, akkor az 1 naposat is lehúzom, de ha dolgozni megyek, akkor nem érdekel, mert az nem divatbemutató :-) szóval normál hétköznap csak akkor ugrok neki, ha már viszket :-P ez kb heti 2 alkalmat jelent.
4/7 A kérdező kommentje:
nekem mostanában annyira elkezdett nőni :D de van úgy h meghagyom 3-4 napig is, de akkor már nagyon szúr :)
2014. júl. 29. 09:47
5/7 anonim válasza:
Én lányként nagyon vonzónak találom a borostá pasikat:) Szerintem ne borotválkozz mindennap .. barátom például kipattog ha borotválkozik ezért ilyen szakállvágót használ ami kicsire levágja
6/7 anonim válasza:
Elegem lett az egészből. 18/F
Majd gólyatábor előtt levágom.
7/7 anonim válasza:
én kb heti 1 szer mert nem szeretem ha sima az arcom és nekem jól is áll :) 16 éves vagyok
ne ugy képzeljétek el hogy kicsit pelyhesedik ott rendes erős szőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!