14-15 éves fiúk! Ti milyen gyakran borotválkoztok (arcon)? És milyen egyéb testrészeket borotváltok, és azokat milyen redszerességgel?
Idősebbek is válaszolhatnak, hogy mikor ők 14-15 évesek voltak hogyan csinálták:)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Én csak az arcomat borotválom,és fiatalon is azt szoktam .
16 éves voltam mikor kezdtem .A többi szőrzetem soha nem zavart,mint a mai fiatalokat .Pedig nem vagyok földhöz ragadt tapló !! 64/F
Én 13 évesen kezdtem az arcomat,mert már nagyon látszott,eleinte elég volt heti 1,de egyre gyorsabban nőt.
Én a hasam mellkasom is borotváltam 14 évesem,mert bármilyen hihetetlen,már szőrösödött.
16/F
Hát...én 12 évesen kezdtem, de nem ez a kérdés :D szóval...
Arcon olyan 3-4 naponta teljesen :D
Hónaljon kb 5 naponta. Na meg én még borotválom OTT lent is, de ott hetente csak. Szóval így ja :D
már idősebb vagyok,de arcon ebben a korban hetente szoktam,hónajat nyáron,vagy rövidebbre vágtam,fanszőrt nem,férfiatlan,jó beszólásokat lehet kapni férfiaktól,meg ki is röhögnék nyilvános zuhanyzóba,ha ott túl sok akkor elég azt rövidre vágni.
Jó olvasni nem csak ilyen csupaszkák vannak fiatalok körében sem.
Na kérdező te legalább nem vagy csupaszka,hanem a férfiak táborát fogod erősíteni ha jól látom,igen megértem aki túl szőrős az nem jó érzés,de ott inkább szakember segítése a jobb,de azért amit manapság csinálnak alíg van szőrzetük és csupaszra borotválják magukat mint a kislányok azért az némi túlzás.
Ha valaki piszkálna akkor meg építsd le,a férfiakon azért van némi szőr,lehet azt ollóval kordába tartani,a kisfiúkon meg nincs:-)
Hát köszönöm a bíztatást:) jo hogy vannak akik igy gondoljak,es en is igy gondolom:)
Igazabol nem is a szorossegemmel van a bajom,hanem hogy hamar szorosodok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!