Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy borotválkoztok?

Ti hogy borotválkoztok?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok és már nem megy a lábam borotválása sem. Másról nem is beszélve... Van valamilyen technikátok? Esetleg a férjem?
2013. jún. 15. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

de miért nem megy?nekem nagy hasam volt és a 40. héten simán leborotváltam a lábam.A lábam közötti részt meg tapintással, érzéssel, hogy hol szőrös még :)

De ha nem megy, ne erőltesd, nehogy megvágd magad, ha nem ciki egyikőtöknek sem, a férjed segíthet:)

2013. jún. 15. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:
a lábamat eddig gugolva borotváltam zuhany közben, de a hasamtól már nem tudok legugolni. próbáltam felrakni a mosógépre a lábam, de az sem megy...
2013. jún. 15. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Láb megy simán, lábam között meg nem borotválom, sosem borotváltam, csak fazonra nyírom.
2013. jún. 15. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:
:D hát nem könnyű......én csak 20 vagyok,de a lábam között már néha viccesre fazonírozok.......tükör?
2013. jún. 15. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes vagyok. A lábam nekem is megy. Ott meg tapogatok... de úgyse látom az eredményt :D A tükör meg párásodik...
2013. jún. 15. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém van. Eljön a tündéri húgom a kis masinájával és gyantával gyorsan - és fájdalommentesen!- lekapja a szőrt a lábszáramról. Szerencsére máshol nem kell. Most pénteken volt, így egy ideig nyugodtan hordhatok ruhát :) 32 hkm
2013. jún. 15. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Elszántan. :) Kb. a 25. héttől számítva úgy oldom meg a lábborotválást, hogy kiülök a kád szélére, szembe felrakom a lábam és gyorsan lehúzom. A precizitás a múlté. A hónaljammal nincs gond, azt eddig is tükörben csináltam. Intim borotválást pedig emlékezetből csinálom és mivel jó a borotva, biztonságis, nem vágom meg magam vele. Úgy vagyunk vele, hogy ott sem a precizitás, hanem a szándék a lényeg. :)

30 hkm

2013. jún. 16. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok, csak érzésre megy már :) a lábam még csak-csak, de ott lent nagyon nehéz :) én guggolva szoktam a kádban, amennyire tudom..a lábamat szintén a kádban, beleülök és úgy. páromat nem tudom megkérni, ő eleve utálja a borotvát, attól fél, hogy megvágom magam, szerintem ő inkább hagyna szőrösen :) amúgy a legjobb gyanta lenne pár hetente, nem kellene vacakolni..
2013. jún. 16. 08:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagy terpeszben oldalra még ki tudom emelni a lábam, azt nagyjából megoldom. Alul csak érzésre csináltam eddig, de lassan átállunk arra, hogy a férjem segít be, mert már tartok tőle, hogy ügyetlen leszek. A hasamtól nem látok semmit sem.
2013. jún. 16. 09:11
 10/11 Saskia86 válasza:
26+3 hetes vagyok nekem a lábborotválás megyen na de ott lent az már nem.Ilyenkor a párom segit be nekem.De pont a múltkor történt,hogy nem volt itthon és egyedül kellett boldogulnom mert vizsgálatra kellett mennem.Na az volt életem talán legviccesebb borotválása mivel tapintással semmit sem értem- mivel ottmaradt jóformán minden igy kénytelen voltan kimenni a folyosóra a tükör elé.Sikerült az akció de kb.2 óra hosszát vett igénybe mert nem birtam ki röhögés nélkül de egyben idegesitő is volt a bénázásom!
2013. jún. 17. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!