Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen gyorsan nő az arcszőrze...

Milyen gyorsan nő az arcszőrzet? Ti milyen gyakran borotválkoztok? Normális az, ha én reggel megborotválkozok, de estére már "bökök", érdes az arcom? 23 éves vagyok

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is nagyon gyorsan nő.Én este fürdéskor borotválkozok pengéssel,de reggel mindig átmegyek rajta villanyborotvával mert akkorra már borostás.Szóval napi 2x borotválkozok mert utálom ha szúrós az arcom.
2009. nov. 12. 12:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor nem csak nekem van ilyen problémám... engem annyira nem is zavar, inkább a barátnőmet :)

2009. nov. 12. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Én még sosem borotváltam az arcom.

26/L

2009. nov. 12. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

19 éves korom óta nő, mint a bolondgomba nekem is.

Egyetlen szerencsém, hogy világos színű, így nem látszik, ha 1 napig nem borotválom, de max 2 naponta neki kell esnem..

2009. nov. 12. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
hetente 1x-2x
2009. nov. 12. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
28 vagyok és én is minden nap borotválkozom. Ugyanúgy vagyok vele mint te, sajnos. tehát naponta.
2009. nov. 12. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

2 naponta hagyományos kétoldalas "zsilettes" borotvával szálirányba utána száliránnyal szemben is.

Másnapra már kicsit szúrós, de 1 napot mindig hagyom a bőröm pihenni.

2012. febr. 23. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
hát én már 15 évesen majdnem így vagyok:// reggel leborotválom, estére már látszódnak pöttyök valamennyire, másnap reggelre meg már a szálak látszanak... bele se merek gondolni mi lesz később:D
2013. nov. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!