Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj velem? 30-40nap...

Mi lehet a baj velem? 30-40napos ciklussal "rendelkezok"!

Figyelt kérdés
Mindig ossze vissza jott meg. Az orvosaim azt mondtak h ilyen vagyok. 3eve szültem. Egesz jol beállt a menzeszem. Most megint két hónapja furi dolgok történnek velem. A mult honap 20-a korul kellett volna megjonnie,-altalaban 35 napra jon meg-. Kimaradt de nem izgattam magam volt mar nem egyszer,nalam ez is gyakori. Most jott meg ,de ugy h nagy fájásaim voltak,aztán egy tampon sem telt meg. Es Ennyi volt. Ilyenkor mi van ? Volt mar nektek igy ? Persze ha nektek is kb 30-40napos ciklusotok van.Elotte barna folyas.

2014. szept. 8. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem hormonális - godolom ellenőrizték - és nem PCO-s vagy, akkor nem foglalkoznak veled, hacsak nem akarsz újra gyereket.

A mensmentisbe elmehetsz, fizetősben kivizsgálnak, ha nagyon zavar.

Nekem volt/van, 17éves korom óta, amióta abbahagytam a fogamzásgátlót 15 éve. Van olyan év, hogy csak 3-4 ciklusom van. Az endokrinológus szerint "ezzel is teherbe lehet esni, csak nehezebb."

Nekem semmit, de tényleg semmit nem találtak, ami indokolná ezt, korábban a nőgyógyászok fogamzásgátlókat ajánlottak, illetve mindenféle diétákat, hogy rendezze - hátha, most meg két éve a meddőségit, de közben megszületett fél éve a fiam és már a meddőségibe nem egyek el.

Ami nekem kicsit sűrítette, mindjuk, hogy csinált 40 napos ciklust, az a barátcserje csepp volt a cickafarkkal együtt szedve.

2014. szept. 8. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
A héten akarok elmenni pajzsmirigy vizsgálatra. Nem csinaltak nekem semmi vizsgálatot. Les**rtak a fejem,pedig nem egy helyen voltam. Remelem pajzsmirigy bajom van ,m nem eszek es el vagyom hizva ,szorosodok ,es megint ez. Koszonom a válaszodat !!!!
2014. szept. 8. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

A pajzsmirigy hormonokat még a háziorvos is lekérheti, a nemmi hormonokban nem vagyok biztos.

A nőgyógyász, ha nem vizsgáltat ki, akkor a háziorvostól kérj beutalót belgyógyászatra endokrinológushoz.

(ha végképp nem foglalkoznak veled, mond hogy babát szeretnél és nem jön össze 2 éve, teljesen szabálytalan a ciklusod, szőrösödsz és ok nélkül hízol.)

Remélem, foglalkozni fognak veled és rájönnek mi okozza.

Nekem is ezek a panaszaim, azért ajánlották a cukorbetegeknek előírt diétát, le is fogytam vele, de semmi más nem változott.

2014. szept. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!