Mi lehet a baj velem? 30-40napos ciklussal "rendelkezok"!
Ha nem hormonális - godolom ellenőrizték - és nem PCO-s vagy, akkor nem foglalkoznak veled, hacsak nem akarsz újra gyereket.
A mensmentisbe elmehetsz, fizetősben kivizsgálnak, ha nagyon zavar.
Nekem volt/van, 17éves korom óta, amióta abbahagytam a fogamzásgátlót 15 éve. Van olyan év, hogy csak 3-4 ciklusom van. Az endokrinológus szerint "ezzel is teherbe lehet esni, csak nehezebb."
Nekem semmit, de tényleg semmit nem találtak, ami indokolná ezt, korábban a nőgyógyászok fogamzásgátlókat ajánlottak, illetve mindenféle diétákat, hogy rendezze - hátha, most meg két éve a meddőségit, de közben megszületett fél éve a fiam és már a meddőségibe nem egyek el.
Ami nekem kicsit sűrítette, mindjuk, hogy csinált 40 napos ciklust, az a barátcserje csepp volt a cickafarkkal együtt szedve.
A pajzsmirigy hormonokat még a háziorvos is lekérheti, a nemmi hormonokban nem vagyok biztos.
A nőgyógyász, ha nem vizsgáltat ki, akkor a háziorvostól kérj beutalót belgyógyászatra endokrinológushoz.
(ha végképp nem foglalkoznak veled, mond hogy babát szeretnél és nem jön össze 2 éve, teljesen szabálytalan a ciklusod, szőrösödsz és ok nélkül hízol.)
Remélem, foglalkozni fognak veled és rájönnek mi okozza.
Nekem is ezek a panaszaim, azért ajánlották a cukorbetegeknek előírt diétát, le is fogytam vele, de semmi más nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!