44 éves vagyok,25-26 napos ciklussal. Most 21 napra jött meg, úgy tűnt,3 nap után elmúlt, de még mindig,7 napja vérzek, és most erősebben. Citológiám rendben,1 hónapja voltam. Miért lehet?
A citológiai vizsgálaton ultrahanggal is megnézett a doki?
Sok oka lehet egyébként. Pl. a korai menopauza. Vagy ciszta, mióma stb.
Oflogen antibiotikum, a Norcolut menstruációs cikluszavarokra való.
Szerintem most várd ki, hogy használnak-e a felírt tabletták. Ha nem, akkor marad az orvos (esetleg magán úton, hogy alaposabb vizsgálaton ess át). Javulást!
hát szerintem 44 éves korban erőssen lehetséges a változókór, főleg amit fennt leírtál. Ilyenkor a menszi mindig vacakol, én úgy tudom aki bekerül a változókorba az, van amikor nagyon vérzik és görcsöl, van amikor 1 napig tart csak a menszi, van amikor 2 hétig, van amikor kimarad, van amikor 1 hónapban 2X jön meg. Tehát össze-vissza Tünetei még a hőhullám is.
Szóval szerintem már bőven benne vagy abba a korba hogy változókorba beleess, de szerintem is kérdezzd meg a dokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!