Mit mondtatok ennyi idősen?

Én sose vacakoltam ezzel. Megmondtam, hogy kérek felmentést egészségügyi okból. Sose kérdezte mibajom, egyértelmű volt.
Attól hogy férfi nem kell tartani, ő is érteni fogja, és nem fog kötekedni.
Attól meg ne félj hogy furán / hülyén néz majd rád, ez egy tök természetes dolog, és lehet hogy te most ezen idegeskedsz, de neki semmit nem jelent. Nem csak egy lányt tanít, és gondolom már mindennapossá vált neki a dolog.

*kérdezz
*mondani
Nem megy ez ma :D Amúgy ugyanezt mondtam, egészségügyi probléma. Mindenki túlaggódja az egészet, pedig az emberiség fele átmegy ezen, semmi megdöbbentő nincs benne.

Még mindig én vagyok. Mit kell ezen problémázni? Képzeld, nekem 10 évesen jött meg, a tesitanárom egy vén pedofil állat volt, de simán elé álltam, hogy egészségügyi problémák, nem tudok tesizni. Nem röhögött a képembe, bólintott, üljek le. Ennyi... Nem hülye az az ember, hogy ne tudja, hogy ez egy természetes dolog. És nem fog tovább kérdezősködni, ha azt mondod, hogy "egészségügyi probléma".
Mellesleg ha görcsölsz, annak még jót is tesz a tesi, és van a világon tampon is. Nyugodtan használhatsz azt is, nem attól fogod elveszíteni a szüzességed, ahogy sokan hiszik...
Na nyugalom, ne gyárts magadnak felesleges gondokat. (14/L)

22:19
Kicsit bunkón hangzott amit írtam, nem annak szántam, bocsi. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!