Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit mondtatok ennyi idősen?

Mit mondtatok ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Tesi órám kéne legyen de beteg vagyok ezért nem tornázom. 12 évesen azét én még szégyenlem hogy megmondjam a tanárnak h beteg vagyok és hát betéttel elég ciki lenne tornázni. Mondam már h otthon hagytam a felszerelésem stb de nem mehet tovább...valami tanács..?
2010. jan. 17. 22:00
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, tanárnő egészségügyi problémám van, nem tudok tesizni. Ne kertelj, ne köríts, ne kerülgesd a témát, ne parázz, ennyiből minden nő megérti.
2010. jan. 17. 22:04
 2/35 anonim ***** válasza:
Az igazat,előbb utóbb kifogysz a hazugságokból,mond meg hogy megjött és görcsöl a hasad,megért ne aggódj.
2010. jan. 17. 22:04
 3/35 anonim ***** válasza:

első: honnan tudod hogy nő?

kérdezőnek, mondd hogy egészségügyi felmentést kérsz. ha nem kapsz, írass anyukáddal papírt

2010. jan. 17. 22:08
 4/35 anonim ***** válasza:
A menstruáció nem betegség!!! Ilyen mentalitással nem csoda, hogy szégyelled... Nyugodtan mondd meg, ez természetes velejárója az életnek. Még a férfi tanár is megérti.
2010. jan. 17. 22:10
 5/35 A kérdező kommentje:
férfi tanárom van ..és egyben az oszim is ...szóval mit mondjak neki? hé tanárúr beteg vagyok nem turnázhatok...amilyen hü**e megkérdi h milyen beteg...elég öreg és na...mit mondjak neki?
2010. jan. 17. 22:12
 6/35 anonim ***** válasza:
Nekem anno ezekre a napokra mindig írt anyu egy papírt, hogy legyen szíves lányomat az óra alól felmenteni.És kész.
2010. jan. 17. 22:13
 7/35 anonim ***** válasza:
Negyedik vagyok. Aranybogár, NEM VAGY BETEG. A menstruáció nem betegség, természetes dolog. Minden nőnek van, képzeld, még a tanárúr feleségének is. Mondd, hogy egészségügyi problémáid vannak, és ne nézd hülyének a tanárt, érteni fogja milyen probléma, és meg is érti. Ne problémázz már, nem vagy kislány.
2010. jan. 17. 22:15
 8/35 A kérdező kommentje:
ez eddig oké de h ha megkérdi h miért...:-s..amúgy most nincs gáz mert nem vagyok de ha majd..
2010. jan. 17. 22:15
 9/35 A kérdező kommentje:

jó-jó:D

tényleg túl idiótának nézem a tanárt:))

ti ennyi idősen mit mondtatok?

2010. jan. 17. 22:16
 10/35 anonim ***** válasza:

3. válaszoló: szted a pasik használnak betétet? olvass már alaposabban...

Kérdező: szerintem a tanár is hallott már ilyet, tudom nagy gázod, de tényleg elég annyi, hogy egészségügyi probléma, a pasik többsége ilyenkor elrretten, hogy egy szót se többet. :D Ha kötekszik, nyugodtan kérdzez vissz, hogy miért, a tanár úr átélt már ilyet? De nem fog semmit modani hidd el nekem. Vagy anyukáddal írass papírt egészségügyi felmentés címen. NINCS benne semmi szégyellni való és a menstruáció nem betegség...

2010. jan. 17. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!