Az osztályból már csomó mindenkinek van melle. Nekem még csak most kezdett nőni, van egy kis alakja, pólóban nem feltűnő. Kb. mennyi idő múlva lesz kb.4 centi vagy 5? egy év? Vagy fél?
Figyelt kérdés
Tudom, nem lehet pontosan megmondani de kb. mikor?
Ja és 11/L
2014. szept. 3. 16:50
11/15 anonim válasza:
18,20 éves korig nőhet, de az a valószínű hogy 13,14 éves korodra már 4-5 cm lehet.
12/15 anonim válasza:
Nézd meg anyád mellét, kb olyasmi lesz a tied is, legalábbis legtöbbször.
13/15 A kérdező kommentje:
anyukámnak óriási mellei vannak, 56 kg, nővérem 13 éves lesz neki is nagyon nagy
2014. szept. 4. 14:20
14/15 anonim válasza:
Hát akkor valószínűleg neked is nagyon nagy melleid lesznek, így szerintem ne aggódj, még vissza fogod sírni azokat az időket, amikor nem volt útban a melled, nem fájt tőle a hátad és nem minden fiú azt nézte. Ha a nővérednek 13 évesen nagyon nagy mellei vannak, valószínűleg neked is egy éven belül már nagyok lesznek.
Egyébként ahogy az ember 25 éves koráig nőhet úgy a mellei is, de ritka. A legjobb barátnőmnek 23 éves koráig kis apró A-s mellei voltak, aztán egy év alatt "növesztett" D-seket, pedig nem hízott és terhes sem lett.
15/15 anonim válasza:
Ne hallgass a sok h.lye ideges emberre.
20 éves korodig nőhet, de általában 02-05 között szokott a legtöbbet nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!