Milyen törzsvásárlói kártyákat ismertek, amelyekkel lehet úgymond hosszú távon "spórolni"? Olyan sok féle van, rendeltem párat, de csomó mindenkinek még 1000 van.
Nekem az alábbi kártyáim vannak:
DM - 300 Ft-onként ad 1 pontot, amit utána 50 és 150 pontos kuponfüzetre válthatsz sok kedvezménnyel
SuperShop - most alakították át ezt a rendszert, A Spar és Intersparban vásárolhatsz kedvezményesen és gyűjtheted a pontokat is (amit szintén levásárolhatsz)
MÁV - START kártya : Évente kell megújítani, s akkor korlátlan számú 50%-os másodosztályú jegyet vehetsz belföldön, sőt szombatonként még egy személy utazhat veled 50%-os jeggyel. (Az első éves kártya díj: 29.900, utána 24.900.-)
Libri törzsvásárlói kártya (állítólag van valami ilyesmi az Alexandránál is)
Nekem ugyan nincs, de úgy tudom a Shell kutaknál is van valami kártya (vagy az ENI - nél?) amire pontok mennek, s utána x pont levonásával -10 Ft ért kapod a benzinnek literét.
Te milyen kártyákat "rendeltél"?
supershop kártya: interspar,kaisers,omv,obi,eddig 100Ft-onként 1 pont,és levásárolható (gyakran vásárolok ott,párhavonta 1-2ezres jól jön hóvégén)
tesco clubcard: tesco a másik bolt ahova sokat járok,200Ft után 1 pont,és sok termékhez ad több pontot,kb 2-3 havonta küldik levélben,levásárolható,és %-os kedvezényt is ad.Jobb mint a semmi,nekem tetszik
dm-esem is van,ritkán vásárolok,igy sosem gyűlik elég össze,de aki többet vásárol,annak jó lehet
Ezeket, amiket írtatok :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!