Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen törzsvásárlói kártyákat...

Milyen törzsvásárlói kártyákat ismertek, amelyekkel lehet úgymond hosszú távon "spórolni"? Olyan sok féle van, rendeltem párat, de csomó mindenkinek még 1000 van.

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem az alábbi kártyáim vannak:

DM - 300 Ft-onként ad 1 pontot, amit utána 50 és 150 pontos kuponfüzetre válthatsz sok kedvezménnyel

SuperShop - most alakították át ezt a rendszert, A Spar és Intersparban vásárolhatsz kedvezményesen és gyűjtheted a pontokat is (amit szintén levásárolhatsz)

MÁV - START kártya : Évente kell megújítani, s akkor korlátlan számú 50%-os másodosztályú jegyet vehetsz belföldön, sőt szombatonként még egy személy utazhat veled 50%-os jeggyel. (Az első éves kártya díj: 29.900, utána 24.900.-)

Libri törzsvásárlói kártya (állítólag van valami ilyesmi az Alexandránál is)

Nekem ugyan nincs, de úgy tudom a Shell kutaknál is van valami kártya (vagy az ENI - nél?) amire pontok mennek, s utána x pont levonásával -10 Ft ért kapod a benzinnek literét.

Te milyen kártyákat "rendeltél"?

2012. szept. 4. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

supershop kártya: interspar,kaisers,omv,obi,eddig 100Ft-onként 1 pont,és levásárolható (gyakran vásárolok ott,párhavonta 1-2ezres jól jön hóvégén)

tesco clubcard: tesco a másik bolt ahova sokat járok,200Ft után 1 pont,és sok termékhez ad több pontot,kb 2-3 havonta küldik levélben,levásárolható,és %-os kedvezényt is ad.Jobb mint a semmi,nekem tetszik

dm-esem is van,ritkán vásárolok,igy sosem gyűlik elég össze,de aki többet vásárol,annak jó lehet

2012. szept. 5. 09:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezeket, amiket írtatok :)

Köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!