14 éves leszek februárban és még nem jött meg. Szerintetek ez még normális?
Figyelt kérdés
Anyumnak 12 évesen jött meg,és testileg már elég érett vagyok.
Kb már minden "kész" rajtam,már nem is nagyon fogok nőni.
Azt mondják nekem,hogy lehet hogy azért nem jött még meg mert alacsony és vékony vagyok.
Ha nem jön meg a szülinapomig elmegyünk nőgyógyászhoz!
Ja és hogyan vizsgálnak egy szűz lányt?SEGÍTSÉG!
2010. jan. 17. 16:59
11/13 anonim válasza:
Technikai problémák miatt küldtem el kétszer! Az vesse rám az első követ akivel még nem fordult elő soha:D:D
12/13 anonim válasza:
Szia kedves Kérdező!
Még nem vagy lekésve semmiről, nyugi :) Ha már nő a melled és a nemi szőrzeted, számíthatsz rá, hogy néhány hónapon belül megjön :) Én 11 évesen menstruáltam először, anyukám 16 éves volt, a nagymamám 19. Igaz, abban az időben szokványos volt, ha egy lány később kezdett menstruálni. Ha 16-17 éves korodig nem jön meg, akkor fordulj dokihoz.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a komikat,amúgy anyu mondta, hogy nem gáz 18 éves korig!
2010. jan. 24. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!