Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves leszek februárban és...

14 éves leszek februárban és még nem jött meg. Szerintetek ez még normális?

Figyelt kérdés

Anyumnak 12 évesen jött meg,és testileg már elég érett vagyok.

Kb már minden "kész" rajtam,már nem is nagyon fogok nőni.

Azt mondják nekem,hogy lehet hogy azért nem jött még meg mert alacsony és vékony vagyok.

Ha nem jön meg a szülinapomig elmegyünk nőgyógyászhoz!

Ja és hogyan vizsgálnak egy szűz lányt?SEGÍTSÉG!

2010. jan. 17. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fölöslegesen parázod túl, ha 16 éves korodig nem jön meg, na akkor menj inkább nőgyógyihoz. Addig örülj, amíg nincs. 13 (lassan 14) évesen fölöslegesen még ezen izgulni.
2010. jan. 17. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne izgulj! Valakinek hamarabb,valakinek később jön meg.

Én egy könyvben azt olvastam még régebben hogy min 45 kilónak kell lenni hogy a test érett legyen rá. Az én anyumnak is 12 éves volt elöször,nekem csak 14 és fél éves koromban!

Most 24 vagyok..

2010. jan. 17. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád elvisz nőgyógyászhoz, akkor csókoltatom, hogy annyi esze nincsen, hogy megnyugtasson. Már bocsánat. Van akinek 16 éves korában jön meg. Ha 16 éves korodban nem jön meg, AKKOR (!!!) kell nőgyógyászhoz menni, nem pedig 14 évesen rohangálni, hogy mikor jön meg. Ez egyénfüggő. Kívűl érett vagy, belül nem. De azt írtad: "már nem is nagyon fogok nőni" "alacsony és vékony vagyok". Most ezt nem értem. Ha alacsony vagy, akkor fogsz még nőni. avyg te törpenövésű vagy? Most nem vicc, az is lehet. Mindegy. A lényeg, hogy teljesen nomrális, hogy 14 évesen még nem menstruálsz, mond meg édesanyukádnak, hogy olvasson többet, legyen művelt és normálisan neveljen, mert egy gondoskodó anyuka igen is tudja, hogy 16 éves korig kell várni és ha akkor nem jön, akkor kell menni nőgyógyászhoz. Ha 14 évesen elmész azzal, hogy nem jött meg, valószínűleg ha az orvos nem kacag szembe, belül hülyének fog nézni.. Ennyit erről. jobb lenne, ha egy kicsit az interneten informálódna anyukád is és te is, mielőtt butaságokat kérdezel...
2010. jan. 17. 17:08
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne izgulj! Valakinek hamarabb,valakinek később jön meg.

Én egy könyvben azt olvastam még régebben hogy min 45 kilónak kell lenni hogy a test érett legyen rá. Az én anyumnak is 12 éves volt elöször,nekem csak 14 és fél éves koromban!

Most 24 vagyok..

2010. jan. 17. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
És mindek küldöd el kétszer? -.-"
2010. jan. 17. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nekem is 15 évesen jött meg először, hiába voltam már 13 évesen teljesen "készen" testileg. Akkoriban én is borzasztóan aggódtam, hogy mi lesz, ha nekem soha sem fog megjönni, mert anyukámnak is korán érkezett, meg mindenki másnak is a családban, csak nekem nem. Hidd el fog az jönni, még örülni is fogsz neki, hogy nem 2-3 évvel korábban idegesített:)
2010. jan. 17. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha valóban nagyon aggódsz, akkor abból sosem lehet baj, ha egy orvos is megnyugtat, persze csak akkor ha te szeretnéd, nem pedig anyukád. Nem hiszem, hogy a nőgyógyász úgy fog megvizsgálni, hogy beléd néz. Valószínűleg elbeszélget veled, megnyugtat és ultrahanggal megvizsgál (kívülről!), mert csak így láthatja, hogy vannak-e a petefészkedben tüszők, amik meg fognak érni.

Szóval ne aggódj:)

2010. jan. 17. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
nyugi, én 12-én voltam 15, és még nekem sem jött meg, az osztályomban pedig már minden lánynak megvan, úgy hogy én vok a legidősebb
2010. jan. 17. 18:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Minek kell elmenni nőgyógyászhoz ha 14 éves leszel? Ezt nem értem. 18 éves korodig megjöhet. Nem kell parázni és orvoshoz járkálni. Nekem 14 évesen jött meg először. Attól, hogy anyukádnak 12 évesen jött meg először az nem azt jelenti, hogy te is úgy fejlődsz mint annak idején anyukád.
2010. jan. 17. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Anyukámnak 18 évesen jött meg. Ő is vékonyka volt.
2010. jan. 18. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!