14 éves leszek februárban és még nem jött meg. Szerintetek ez még normális?
Anyumnak 12 évesen jött meg,és testileg már elég érett vagyok.
Kb már minden "kész" rajtam,már nem is nagyon fogok nőni.
Azt mondják nekem,hogy lehet hogy azért nem jött még meg mert alacsony és vékony vagyok.
Ha nem jön meg a szülinapomig elmegyünk nőgyógyászhoz!
Ja és hogyan vizsgálnak egy szűz lányt?SEGÍTSÉG!
Ne izgulj! Valakinek hamarabb,valakinek később jön meg.
Én egy könyvben azt olvastam még régebben hogy min 45 kilónak kell lenni hogy a test érett legyen rá. Az én anyumnak is 12 éves volt elöször,nekem csak 14 és fél éves koromban!
Most 24 vagyok..
Ne izgulj! Valakinek hamarabb,valakinek később jön meg.
Én egy könyvben azt olvastam még régebben hogy min 45 kilónak kell lenni hogy a test érett legyen rá. Az én anyumnak is 12 éves volt elöször,nekem csak 14 és fél éves koromban!
Most 24 vagyok..
Ha valóban nagyon aggódsz, akkor abból sosem lehet baj, ha egy orvos is megnyugtat, persze csak akkor ha te szeretnéd, nem pedig anyukád. Nem hiszem, hogy a nőgyógyász úgy fog megvizsgálni, hogy beléd néz. Valószínűleg elbeszélget veled, megnyugtat és ultrahanggal megvizsgál (kívülről!), mert csak így láthatja, hogy vannak-e a petefészkedben tüszők, amik meg fognak érni.
Szóval ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!