Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Láttátok már az új ob tampont?...

Láttátok már az új ob tampont? Sötétzöld dobozos, hüvelyflorát védö!

Figyelt kérdés
tegnap láttam a rossmanban,vette, volna,de 800ft,és nem volt nálam annyi,mert csak a sima tampon vételre készültem,aki vett,annak mi a véleménye?
2010. jan. 16. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
semmi extra, ugyanolyan, mint a többi. én Müllerben vettem.
2010. jan. 16. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
reklámfogás,nem hiszek benne....elhiszed h felturbózták és attol ugy érzed a hüvelyflórád rendbejöt....
2010. jan. 16. 22:48
 3/13 A kérdező kommentje:

nemnem,csak én olvastam h a tampon sérti a hüvelyfalát,és hajlamosit hüvelygombára,és nekem menszi után elö szokott jönni.

nem kezelésként venném

ezért voltam kiváncsi h mien

2010. jan. 16. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát...én normál csavartbordás Ob-t használok.

Csak akkor sérti fel a hüvelyt, ha olyankor húzod ki, ha még nem telt meg.

Nekem kétszer azért volt hüvelygombám, mert szex közben olyan sikosítót használtunk, ami nem tetszett a hüvelyemnek.

A tampontól nekem semmi bajom.

2010. jan. 17. 14:13
 5/13 A kérdező kommentje:
én nem használok sikosítot,és gumival csináljuk,3. éve vagyunk együtt,elsö évben semmi azota havonta előjön,mondtam a dokinakh sztem a gumi sikositója,de nem mondott semmit:S
2010. jan. 17. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát pedig a minap beszélgettem a barátnőmmel pont a hüvelygombáról, és mondta, hogy neki kifejezetten az óvszeren lévő síkosítótól jön elő. Nem nehéz megállapítani: minden szex után viszket neki.

Ne hallgass a nőgyógyászokra, hogy dehogy lehet olyan meg mittomén. A női hüvelyflóra kiszámíthatatlan, valamire érzékeny, valami nem.

Egy ismerősömnek meg pl attól jön elő, ha tampont használ. Pedig már kezdte sajnos megszeretni, de mikor olvasta valahol, hogy ez nem éppen normális, abbahagyta. Elment nőgyógyászhoz és hát igazolták a gyanúját.

Szerencsére mióta nem használjuk a sikosítót, azóta nem jött elő nekem. Az óvszeren lévőtől meg semmi bajom.

Van direkt érzékenyek számára óvszer. Valahol olvastam róla. Szerintem nézz utána!

23/L

2010. jan. 17. 22:00
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm h irtál!=)

mi durexet használunk,gondoltam arra is h váltunk pl masculanra.nekem nem egyböl sex után jön elö hanem rá kb 2-3napra v menstruácio után:S

utánanézek ennek az óvszernek!köszi, h irtál mé1x

2010. jan. 18. 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:

a ilyen sürün előjön,hajlamos vagy a gombásodásra akkor a grapefruitmag-cseppeket ajánlom(DM-ben kaphatsz)

100%os narancslével egy adag naponta rendbetesz(nekem a lábam is szép ezután,mert sokszor összeszedek mindent a strandon)és jó immunerősítő is.

-ja! az a válaszoló voltam aki reklámfogásnak minősítette a dolgot....

2010. jan. 18. 20:45
 9/13 A kérdező kommentje:
nem használ a grapefriut csepp sem ugyanugy elöjött:S
2010. jan. 19. 10:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor lehet viszont érdemes lenne egy dokival megnézetni magad.

Lehet nem ilyen "egyszerü" a bajod,de remélem nincs gáz.

2010. jan. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!