Ma már minden nő szőrteleniti a nemi szervét? Kizárólag higiéniai megfontolásból, vagy mert divat, vagy más okból is?
1. vagyok
Hát lehet,hogy igazatok van,de én mégis jobban érzem magam,főleg nyáron,ha le van borotválva.
a divat szó tényleg nagy butaság erre, vmelyik kommentelő jól mondta. mindenki magáért, vagy a párjáért csinálja, és nem a kismillió többi ember miatt, mert ők is.
a higiéniáról pedig....igen a szőr elvileg azért van ott, h nehezebben jussanak oda be a baktériumok. de! melegben sokkal jobban beizzad a szőr miatt, bepállik, és az a baktériumok kedvenc helye lesz. menstruációnál a vér, főleg ha az illető még betétet is használ, oda beleragad, és az NEM higiénikus, akárhonnan is nézzük. főleg ha nyár van ésmég be is pállik.
a magazinokban esztétikai szempontból szedik le a szőrt, és nem divatból. esztétikusabb egy nem burjándzó nőt nézni, mint egy burjánzót. ugyanakkor nem minden esetben szedik csupaszra a nemiszervet a magazinokban. de a 100%-os szőrt sosem hagyják ott, az a 60-70-es években volt divat, de akkormég a hónaljat sem borotválták, ésha otthagynám a nemiszerv szőrt még ma is, az azzal a korral egyezne meg, és valjuk be, nem esztétikus.
nekem azt mondta a nögyogyász h higénikusabb,ha le van széve a szőr.
én mindig hagyok 1 kis ujnyi csíkot,és alul pedig leszedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!