Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma már minden nő szőrteleniti...

Ma már minden nő szőrteleniti a nemi szervét? Kizárólag higiéniai megfontolásból, vagy mert divat, vagy más okból is?

Figyelt kérdés
Férfiként csak annyit mondhatok, természetesnek és vonzónak találom a szőrös női nemi szervet (ellentétben a női test többi részével) és eléggé felháborit, hogy jóformán minden erotikus kiadványban, képben, filmben csak teljesen szőrtelenitett hölgyekkel találkozok:)Legyen az ott a láb között inkább feketén túlburjánzó, mint gyermekesen csupasz. Persze hormonális zavaroknál beavatkozásra van szükség.
2010. jan. 16. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

1. vagyok

Hát lehet,hogy igazatok van,de én mégis jobban érzem magam,főleg nyáron,ha le van borotválva.

2010. jan. 16. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb megoldás, amikor a tetején meghagysz egy vékony sávot.
2010. jan. 16. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

a divat szó tényleg nagy butaság erre, vmelyik kommentelő jól mondta. mindenki magáért, vagy a párjáért csinálja, és nem a kismillió többi ember miatt, mert ők is.

a higiéniáról pedig....igen a szőr elvileg azért van ott, h nehezebben jussanak oda be a baktériumok. de! melegben sokkal jobban beizzad a szőr miatt, bepállik, és az a baktériumok kedvenc helye lesz. menstruációnál a vér, főleg ha az illető még betétet is használ, oda beleragad, és az NEM higiénikus, akárhonnan is nézzük. főleg ha nyár van ésmég be is pállik.

a magazinokban esztétikai szempontból szedik le a szőrt, és nem divatból. esztétikusabb egy nem burjándzó nőt nézni, mint egy burjánzót. ugyanakkor nem minden esetben szedik csupaszra a nemiszervet a magazinokban. de a 100%-os szőrt sosem hagyják ott, az a 60-70-es években volt divat, de akkormég a hónaljat sem borotválták, ésha otthagynám a nemiszerv szőrt még ma is, az azzal a korral egyezne meg, és valjuk be, nem esztétikus.

2010. jan. 16. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a nögyogyász h higénikusabb,ha le van széve a szőr.

én mindig hagyok 1 kis ujnyi csíkot,és alul pedig leszedem

2010. jan. 16. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Manapság ez a divat, de én pl. higiéniai okokból borotválom. Vannak nők, akik még bikinivonalban sem szedik le XD
2010. jan. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!