Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma már minden nő szőrteleniti...

Ma már minden nő szőrteleniti a nemi szervét? Kizárólag higiéniai megfontolásból, vagy mert divat, vagy más okból is?

Figyelt kérdés
Férfiként csak annyit mondhatok, természetesnek és vonzónak találom a szőrös női nemi szervet (ellentétben a női test többi részével) és eléggé felháborit, hogy jóformán minden erotikus kiadványban, képben, filmben csak teljesen szőrtelenitett hölgyekkel találkozok:)Legyen az ott a láb között inkább feketén túlburjánzó, mint gyermekesen csupasz. Persze hormonális zavaroknál beavatkozásra van szükség.
2010. jan. 16. 07:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Most ez a divat,Amúgy szerintem ritka eset vagy,általában mindenkinek a csupasz tetszik.

Én higiéniai megfontolásból szőrtelenítek.

2010. jan. 16. 07:33
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
A "divat" szó helyett inkább úgy fogalmaznék, hogy igénytelennek nézik azt a nőt, aki nem szőrtelenít.
2010. jan. 16. 07:35
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Éppen higiéniai megfontolásból nem lenne szabad ott borotválni.Ha a nőgyógyászokra hallgatnának,akkor nem is borotválnák.Divat, a férfiak kedvéért,mert divatba jött az orális szex.Az ilyen férfit zavarja a szőr.És a férfi kedvéért mindent meg kell tenni.Ezt nem akarják bevallani,és kitalálják,hogy így higiénikus.Régen sem borotválták,régen is éltek szexuális életet,és nem volt beteg emiatt egyetlen nő sem.
2010. jan. 16. 07:40
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szőrtelenítem,gondoljon bárki bármit.
2010. jan. 16. 07:51
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező: A higiéniai megfontolás valóban helytelen. A nők, akik ezt mondják nem elég tájékozottak.

Azért alkotta meg a természet a nemiszerven a szőrt, hogy ezzel is védelmi vonalat képezzen.

Én csak igazítom. Inkább azért szedik le a nők, mert így szexisebbnek, kívánatosabbnak gondolják maguzkat.

És, hát van is benne valami.

2010. jan. 16. 07:59
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
a fazonra nyírt szőr a legszexisebb, szerintem a bozót gusztustalan, a csupasz pina viszont kifejezetten pedofil.
2010. jan. 16. 08:34
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
én azért szőrtelenítem,mert nekem higiénikusabb, nem viszket, vagy menstruációkor nem gyülik össze a vér a szőrön, milyen már az áááá, engem ez zavarna. Nálam nem divat, hanem igy kényelmesebb!!
2010. jan. 16. 08:45
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Én is fazonra (hosszát is) igazítom. A dzsungel szerintem kimondottan ronda, a csupaszság viszont inkább gyermeki mintsem érett, nőies.
2010. jan. 16. 08:47
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
én szőrtelenítettem egy ideig, aztán a mostani barátom mondta, hogy fölösleges, úgyhogy ha őt nem zavarja, akkor engem sem, így télen. nyáron viszont strandszezonra biztos, hogy nem hagyom így, mert az szerintem elég gusztustalan.
2010. jan. 16. 10:06
 10/15 anonim válasza:
55%

Szerintem nevetséges az a nemiszerv szőrtelenítésénél, hogy DIVAT. Mutogatod? Jobb estetben 2 ember látja csak. Te és a Párod.

Én a csupasz mellett voksolok. Szerintem visszataszító, amikor egy nőnél a strandon kikukucskál a bikini alól. Másrészt sokkal higiénikusabb.

2010. jan. 16. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!