Ma már minden nő szőrteleniti a nemi szervét? Kizárólag higiéniai megfontolásból, vagy mert divat, vagy más okból is?
Figyelt kérdés
Férfiként csak annyit mondhatok, természetesnek és vonzónak találom a szőrös női nemi szervet (ellentétben a női test többi részével) és eléggé felháborit, hogy jóformán minden erotikus kiadványban, képben, filmben csak teljesen szőrtelenitett hölgyekkel találkozok:)Legyen az ott a láb között inkább feketén túlburjánzó, mint gyermekesen csupasz. Persze hormonális zavaroknál beavatkozásra van szükség.2010. jan. 16. 07:30
1/15 anonim válasza:
Most ez a divat,Amúgy szerintem ritka eset vagy,általában mindenkinek a csupasz tetszik.
Én higiéniai megfontolásból szőrtelenítek.
2/15 anonim válasza:
A "divat" szó helyett inkább úgy fogalmaznék, hogy igénytelennek nézik azt a nőt, aki nem szőrtelenít.
3/15 anonim válasza:
Éppen higiéniai megfontolásból nem lenne szabad ott borotválni.Ha a nőgyógyászokra hallgatnának,akkor nem is borotválnák.Divat, a férfiak kedvéért,mert divatba jött az orális szex.Az ilyen férfit zavarja a szőr.És a férfi kedvéért mindent meg kell tenni.Ezt nem akarják bevallani,és kitalálják,hogy így higiénikus.Régen sem borotválták,régen is éltek szexuális életet,és nem volt beteg emiatt egyetlen nő sem.
4/15 anonim válasza:
Én nem szőrtelenítem,gondoljon bárki bármit.
5/15 anonim válasza:
Kérdező: A higiéniai megfontolás valóban helytelen. A nők, akik ezt mondják nem elég tájékozottak.
Azért alkotta meg a természet a nemiszerven a szőrt, hogy ezzel is védelmi vonalat képezzen.
Én csak igazítom. Inkább azért szedik le a nők, mert így szexisebbnek, kívánatosabbnak gondolják maguzkat.
És, hát van is benne valami.
6/15 anonim válasza:
a fazonra nyírt szőr a legszexisebb, szerintem a bozót gusztustalan, a csupasz pina viszont kifejezetten pedofil.
7/15 anonim válasza:
én azért szőrtelenítem,mert nekem higiénikusabb, nem viszket, vagy menstruációkor nem gyülik össze a vér a szőrön, milyen már az áááá, engem ez zavarna. Nálam nem divat, hanem igy kényelmesebb!!
8/15 anonim válasza:
Én is fazonra (hosszát is) igazítom. A dzsungel szerintem kimondottan ronda, a csupaszság viszont inkább gyermeki mintsem érett, nőies.
9/15 anonim válasza:
én szőrtelenítettem egy ideig, aztán a mostani barátom mondta, hogy fölösleges, úgyhogy ha őt nem zavarja, akkor engem sem, így télen. nyáron viszont strandszezonra biztos, hogy nem hagyom így, mert az szerintem elég gusztustalan.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nevetséges az a nemiszerv szőrtelenítésénél, hogy DIVAT. Mutogatod? Jobb estetben 2 ember látja csak. Te és a Párod.
Én a csupasz mellett voksolok. Szerintem visszataszító, amikor egy nőnél a strandon kikukucskál a bikini alól. Másrészt sokkal higiénikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!