Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire divat a szilikonmell,...

Mennyire divat a szilikonmell, mellnagyobbítás? Nektek van?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. Szerintem nem olyan túl nagy divat, nem is sokan tehetik meg, hogy plasztikáztassanak. De aztán lehet, hogy csak az én szűkebb és tágabb környezetemben nem jellemző.
2009. aug. 14. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, és nem is szeretnék, pedig nincs nagy mellem. Egyszerűen zavarna a mozgásban :D És én sem tudok a környezetemben olyan embert, akinek lenne.
2009. aug. 14. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nincs, büszkén viselem a legkisebb méretű melltartót. :)
2009. aug. 14. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sem rendelkezem szilikon mellel de nagyon sokan azt hiszik hogy az van., és vannak akik meg is kérdezik hogy a természet áldott -e így meg :D én kisebbíteni szeretném ami tervbe van jövő nyárra :)
2009. aug. 14. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem divat,nekem nincs is,és ha fegyvert fognának a fejemhez se lenne.75/B
2009. aug. 14. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs és nagyobbítást nem is szeretnék.

Ha a divattal hozod összefüggése, akkor szerintem már nem divat, sokkal inkább, a feszes formás mell a szébb, nem pedig az extra large....

2009. aug. 14. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremnek, barátnőmnek van. Semmilyen hátrányuk nem származik belőle. Nagyon szépek, és természetesnek hatnak. Mivel nem orbitális méretet rakattak. Ez nem divat kérdése. Ha van rá keret és te jobban éreznéd magad vele csak rajta. Van egy munkatársnőm akinek a popójában van implantátum. Nagyon lapos feneke volt és teli gátlásokkal emiatt. Azóta nagyon formás feneke van. És senki nem mondaná meg, hogy az ami...
2009. aug. 14. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs, sztem annak van elsősorban akinek van pénze. egy rokonomnak van szilikonos melle: 900 000Ft-ba került, de hát ez neki kell, mivel prostiként dolgozik egy bordélyházba külföldön. Olyan az élete,mint a CSAJOK,SZILIKON, EZ LESZ A PARADICSOM című sorozat szereplőinek :(
2009. aug. 15. 09:53
 9/10 anonim válasza:
100%

Nekem van és imádom:):)

Nem divat... általában azért csináltatják az emberek,h jobban érezzék magukat a bőrükben.

2010. máj. 27. 18:35
 10/10 anonim válasza:
Nekem szilikonmelleim vannak, mégsem érzem magam kevesebbnek attól, hogy van. Én nem azért csináltattam meg, mert az milyen hűha divat, egyszerűen jobban érzem magam tőle és szeretem hogy szilikonmelleim vannak. Másrészt, azt se gondolja senki, hogy az a nő, aki szilikonmellet csináltat, azt vmi prosti, mert neki úgyse lenne rá pénze mert drága és tuti vmi gazdag pasija van. Én saját magamnak kerestem rá a pénzt és nem azért mert elégedetlen voltam az eredeti méretemmel, hanem azért mert így sokkal jobban érzem magam a testemben. Nem kell ebbe mindenféle általánosító dolgokat bele képzelni. Am egy rendes, jó minőségű implantos tényleg nagyon profi mellműtét, az 1 milliónál kezdődik nem 700-900K-nál
2012. aug. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!