Divat a fogszabi?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 21:20
1/8 anonim válasza:
Divat? Francot divat. Szükség-dolog. Egyfajta muszáj. Ha kell, kell, nincs apelláta.
Nem hiszem, hogy egy fogszabályzó divatos, de lehet diszkrét, jóféle fajtákat kérni-kapni, amik nem rondák, tetszetősek a maguk módján.
3/8 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tud tetszeni is, ha nem lógnak ki kajamaradékok belőle és tisztán van tartva. De attól is függ, milyen a fogad alapból. Egyszer láttam egy srácot ásítani, akinek a szájpadlása közepéről! húztak be egy fogat a helyére, egy egész atomerőmű volt a szájában. Azt azért nem...
4/8 anonim válasza:
nekem is van, alul felül, rögzített, 18 éves vagyok, és szerintem OCSMÁNY, UNDORÍTÓ, ÉS BAROMI CIKI!!!!!! de inkább sz*pok vele egy évet, minthogy, mégundorítóbb ferde fogaim legyenek....
5/8 anonim válasza:
Hát nem tom h gondoljátok h ciki... Inkább az a ciki ha valakinek girbe-gurbák a fogai és nem tetet fel magának fogszbaályzót. Jó az tényleg undorító ha kajamaradék lóg ki belőle, de akkoris. Inkább egy évig hordom, minthogy utána egész életembe ne merjek mosolyogni...
6/8 anonim válasza:
Első vagyok, szerintem nem ciki. De divat(os)nak sem mondanám.
Én is nagyon szívesen hordanék fogszabályzót, ha volna rá keretem és ki tudnám fizetni azt a horribilis összeget a szájsebésznek. :(
7/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de inkább elviselem a fogszabályzót egy évig, minthogy egész életemben ne tudjak mosolyogni.
8/8 anonim válasza:
húúú nekem nem egy évig kéne, de igen fosok tőle, most már asszem egy éven belül fel is rakatom mer már rohattul zavarnak a csajozásban meggátoló fogszerkezetem xd
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!