Első menstruáció után mikor jön a következő?
Figyelt kérdés
Tegnap jött meg mikorra várható a 2.menstruáció?2014. aug. 19. 22:21
1/11 anonim válasza:
Mivel még fejletlen a tested, akár évekig rendszertelenül, aztán beáll egy szintre, pl. 26 vagy 28 napra. De arra számíthatsz, hogy görcsöl, hogy kényelmetlen, hogy utálod a szagokat, hogy feszül a poci, egyszóval amikor évtizedek múlva megszabadulsz tőle, örülni fogsz.
2/11 anonim válasza:
Nekem az első után hónapokig nem jött még meg, de ez egyénfüggő. Légy felkészülve rá, legyen nálad mindig betét vagy tampon, de ne ijedj meg, ha egy ideig nem jelentkezik. Idő kell neki, míg beáll, akár évekbe is telhet.
3/11 anonim válasza:
Nekem például rögtön rendes időben megjött utána, szóval tényleg készülj minden eshetőségre, kb. 28 nap múlva jön a következő. Ha fél évig nem jön a második, akkor kell orvoshoz menni.
4/11 anonim válasza:
Van, akinek sokáig nem áll be, amennyire emlékszem, nekem kapásból rendszeres volt. S nem feltétlenül érez az ember kellemetlenséget, bár amiket olvastam, az alapján az a tipikus. Ami elég igazságtalan, ha engem kérdezel.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2014. aug. 19. 22:44
6/11 A kérdező kommentje:
hogyan vettétek észre,hogy megjött a második mensi?
2014. aug. 19. 22:48
8/11 anonim válasza:
Nekem másfél hónapra rá jött a második. Már akkor is fájt a hasam, és kényelmetlen érzésem van odalent, mint amikor influenzás az ember, olyan érzékeny a bőr is, meg fáj az egész.
9/11 anonim válasza:
Annak idején nagyon rászoktam a Meristinre, mert egyszerűen első két napban elviselhetetlen volt. Aztán a Vas+C pezsgőtabletta vált be, ugyanis a kellemetlenségek nagy részét vasvérszegénység okozza, a nők többsége ettől szenved.
10/11 anonim válasza:
Hogyhogy hogy vettük észre? A vérzés elég feltűnő :) Nekem más jele sosincs, maximum morcosabb vagyok előtte egy nappal és feldobott az első napon, de ebből sosem veszem észre, mivel az élet produkál okokat, amitől az ember közérzete hullámzik (gyerekkoromban pedig nem is volt még ilyen)... Van, akinél vannak jelek, akár előtte is, van, akinél semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!