Nagyon megijedtem, mi lehet ez?
Sziasztok!
20/L vagyok és 2-3 napja erős barna folyásom van. Soha nem volt még ilyen, nőgyógyászhoz majd csak szeptemberben tudok elmenni. Nagyon megijedtem amikor megláttam, de reméltem, hogy elmúlik. Ez volt 2 napja, de azóta ugyanúgy maradt a helyzet. Semmit nem érzek, nem fájt a hasam, nem érzek semmit. Nem köthető össze a menstruációval sem, ugyanis még bő 2 hét hátra van (vagy több). Terhes sem vagyok, ugyanis a nyáron szinte nem is találkozom a barátommal, úgyhogy ezt teljesen kizárhatom! Nagyon meg vagyok ijedve és nem tudom mit lehet tenni ez ellen? Neten utána olvastam, de annyi mindentől lehetséges.... ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha valaki(k) már került(ek) hasonló helyzetbe.
Előre is köszönöm!!!!
Köszönöm!
Nem, nem mondtak semmit, csak hogy szedjek fogamzásgátlót, mert attól legalább időben megjön. Pár hónapig szedtem is, de sosem éreztem magam jól tőle, úgyhogy abba is hagytam. De semmit nem mondanak, csak annyit, hogy ezzel ők nem tudnak mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!