Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzek, de mitől? Nagyon...

Vérzek, de mitől? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés
Pénteken voltam nőgyógyásznál az éves rákszűrésen. Kicsit fájt a vizsgálat, de semmi komoly. Ma délután óta viszont vérzek, nem barnázok, hanem vérzek. Szokott ilyen nálam előfordulni a két menstruáció között ( legutóbb július 12.-én jött meg ), de nem ilyen intenzitással. Mi lehet ez? A vizsgálattól szerintem nem lehet, mert akkor az már aznap, vagy másnap jelentkezett volna, gondolom. Idáig a rákszűréseimmel sem volt semmi gond, 14 éve járok, évente rendszeresen, sosem hagytam még ki. Remélem nem valami komoly.... :(
2014. júl. 27. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig pont félidőben vagy, lehetséges, hogy ez a peteérés. Ha nagyon vérzel, vagy tovább tart pár napnál, akkor menj vissza az orvoshoz.
2014. júl. 27. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon furi, még nem voltam így, pedig egy ideje már menstruálok... szültem is már, akkor sem volt semmi gond. múlt héten nyaralni voltunk, tamponnal strandoltam. lehet talán ez is közrejátszik?!
2014. júl. 27. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a fürdésnek lesz köze hozzá. Nem egészséges olyankor fürdeni. Hiába teszed fel a tampont, azért az megszívja magát a nem steril vízzel és okozhat gondot, mivel nyitva a méhszáj.
2014. júl. 27. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Mára elmúlt, nem tudom mi lehetett, de már nem vérzek, egy kicsit sem! köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 29. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a peteérésed volt, kb. ahhoz képest 2 hétre fog megjönni. Egyszer nekem is volt, hogy annyira véreztem félidőben, hogy be kellett tennem egy betétet, de nem tartott 2 napnál tovább.
2014. júl. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!