2hete megvan a havim ha elmegyek nőgyógyászhoz kivizsgál úgy hogy vérzek?
Szia!
Ez úgy van, hogy ha csak simán rákszűrésre mész, akkor nem ajánlatos menstruálva menni, mert az befolyásolja az eredményt. Ha viszont kimondottan a vérzés a panasz, akkor természetesen menj, és ugyanúgy megvizsgál. Én is mentem már úgy, hogy véreztem, és szóltam előtte, hogy ezért megyek, és semmi hüledezés nem volt, pedig nem kicsit véreztem. Egy nőgyógyásznak ez teljesen természetes. Ha belegondolsz, szülés után a kórházból való távozáskor is megvizsgál az orvos, és csak akkor enged el, ha rendben vagy. Szülés után pedig nem kicsit vérzik az ember. Vagy egy császármetszés alkalmával. Szóval semmi furcsa nem lesz benne. Ő egy orvos, és látott már ennél sokkal nagyobb dolgot is. Bátran menj!
3-as vagyok!
Igen, ugyanazt csinálta. Nekem talán egy kicsit tovább tartott a hüvelyi UH, mert arra volt kíváncsi, hogy honnan jön a vér. Illetve kért egy hormonszintes vérvételt, mert tudni akarta, hogy átmeneti megingásról van szó, vagy valami tartósan felborult. Nálam ciszta volt, ez kiderült az UH-ból, ettől függetlenül kérte a labort. Jó érzés volt, hogy komolyan vesz a nőgyógyászom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!