Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy baj van? Vérzek. Nagyon...

Nagy baj van? Vérzek. Nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés
A dolog az, hogy még szűz vagyok, és megkívántam, de nincs parterem. És ujjammal akartam csinálni, de amikor kihúztam a hüvelyemből az ujjam tiszta vér volt. Gyorsan beszaladtam a fürdőbe és lemostam magam. Nem menstruálok, mert 1 hete múlt el, és nem tudom mi lehet. Megsértettem magam? Nagyon megijedtem, most is erősen ver a szívem. 17/L

2013. ápr. 17. 19:37
 1/8 -=Koldus=- ***** válasza:
Sztem csak átszakítottad a szűzhártyád.
2013. ápr. 17. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
elvesztetted a szözességedet :o
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokáig fogok vérezni? De nem fájt. Nem merem kitapintani.
 4/8 anonim ***** válasza:
sportolsz? Ha igen akkor elvileg nem nagyon fáj, nem olyan mint a menszesz, csak most vérzik olyan 2-3perc
2013. ápr. 17. 19:39
 5/8 A kérdező kommentje:
nem sportolok
2013. ápr. 17. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy felsértetted magad belülről,ami fáj azért kicsit.Vagy át szakadt a szűzhártyád,és az vérzik.De nem kell aggódnod,attól még szűz vagy,amíg nem rakja be valaki a farkát.Nem kell aggódni,nem lesz itt semmi baj.
2013. ápr. 17. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az első szex után véreztem 11 napig,aztán elmúlt úgyhogy ne aggódj.
2013. ápr. 17. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:

megnyugtató a 11 nap :DDD

Szerintem is felsérthetted magad. Amikor a hártya átszakad, apró fájdalmat érzel, és lehet, hogy közben vérezni fogsz.. Én azt tanácsolom, hogy ha meg is kivánod, inkább a csiklód ingereld. Jobb, és erősebb orgazmus. :)

2013. ápr. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!