Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mi történt? Nagyon...

Most mi történt? Nagyon megijedtem.18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. A problémám következő. A barátommal le akartunk feküdni egymással.Mindketten szüzek vagyunk. Hosszú ideig ujjazott majd próbálta betenni, de nem sikerült, nagyon fájt, abbahagytuk. Viszont 5-10 percel később egy kb 3x4 cm-es vérfolt volt alattam. Gondoltam elszakadt a szűzhártyám. Másnap még egy nagyon picit véreztem , inkább barnás folyás szerű volt. Viszont ma rendesen vérzek, menstruációs tüneteim vannak, görcsöl a hasam.Igaz, annyi vér nincs mint szokott. PCOS miatt fogamzásgátlót szedek, aszerint még nem jöhetett volna meg. Mitörtént? Nagyon félek, hogy valami baj van....

Ui.: Kb egy hónapja volt egy műtétem, azóta egyszer megjött de eléggé felborították az altatószerek stb. a rendszert. Lehet még mindig nem állt teljesen vissza?

2013. febr. 14. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Doki!!!!!!!!!! Azonnal!
2013. febr. 14. 17:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért? Ugye nem lehet nagybaj?
2013. febr. 14. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, vagy hormon zavar! De menj el 1 dokihoz az a biztos!
2013. febr. 14. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

ez sok mindentől lehet....lehet a szüzesség elvesztésétől, lehet, a műtéttől, a hormonoktól stb stb

Én a helyedben már réges régen elmentem volna vele orvoshoz, mert ezt magadtól nem tudod megállapítani!

2013. febr. 14. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Így van, menjél dokihoz, mert ez nem játék!
2013. febr. 14. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak az az érdekes, hogy végülis az aktus nem történt meg mertmár a legeslegelején nagyon fájt, ezért abbahagytuk. Gondoltam megvárom ameddig elmúlik a mensi elkezdem szedni a gyógyszert újra, és meglátjuk hogy alakul.
2013. febr. 14. 18:15
 7/10 anonim válasza:
Szerintem előbb menj el orvoshoz biztos ami biztos alapon.
2013. febr. 14. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Nektek van tippetek mi állhat a háttérben?
2013. febr. 14. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:

az ígyis-úgyis fájni fog

nem kellett volna abbahagyni az aktust, be kellett volna fejezni és túlesni rajta

elsőre picit fáj és aztán egyre jobb lesz már az első alkalommal is

így most tovább húztátok

2013. febr. 16. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
az utolsó baromságot írt. nyilván nem kell folytatni, ha fáj. elég érdekes tünet, révén, hogy nem folytattátok, tényleg menj el orvoshoz, akármennyire is nem akarsz, most kell!
2013. febr. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!