Most mi történt? Nagyon megijedtem.18/L
Sziasztok. A problémám következő. A barátommal le akartunk feküdni egymással.Mindketten szüzek vagyunk. Hosszú ideig ujjazott majd próbálta betenni, de nem sikerült, nagyon fájt, abbahagytuk. Viszont 5-10 percel később egy kb 3x4 cm-es vérfolt volt alattam. Gondoltam elszakadt a szűzhártyám. Másnap még egy nagyon picit véreztem , inkább barnás folyás szerű volt. Viszont ma rendesen vérzek, menstruációs tüneteim vannak, görcsöl a hasam.Igaz, annyi vér nincs mint szokott. PCOS miatt fogamzásgátlót szedek, aszerint még nem jöhetett volna meg. Mitörtént? Nagyon félek, hogy valami baj van....
Ui.: Kb egy hónapja volt egy műtétem, azóta egyszer megjött de eléggé felborították az altatószerek stb. a rendszert. Lehet még mindig nem állt teljesen vissza?
Első vagyok
ez sok mindentől lehet....lehet a szüzesség elvesztésétől, lehet, a műtéttől, a hormonoktól stb stb
Én a helyedben már réges régen elmentem volna vele orvoshoz, mert ezt magadtól nem tudod megállapítani!
az ígyis-úgyis fájni fog
nem kellett volna abbahagyni az aktust, be kellett volna fejezni és túlesni rajta
elsőre picit fáj és aztán egyre jobb lesz már az első alkalommal is
így most tovább húztátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!