Segítség! Mitől lehet ez? Nagyon megijedtem, nektek volt ilyen? 17L
Az a helyzet, hogy a menstruációm pont 1.én jött meg.Az eddigiekhez képest kicsit hamarabb.
Elmúlt kb 5-6 nap alatt viszont ma egyik órán nagyon nevettem valamin,röhögőgörcsöt kaptam és közben éreztem,hogy valami elkezd folyni.Azt hittem,hogy pisi vagy hüvelyváladék. Később láttam a bugyimban barna folyadékot, szinte már át is ütött. Tettem betétet,s azóta még egy kicsi lett rajta.Olyan, mint mikor először menstruáltam, 3 éve sötétbarna folyós valami.
Nagyon megijedtem,nem tudom mi lehet. Az számít valamit,hogy utoljára húsvétkor feküdtem le a barátommal?Gumival védekeztünk,semmi baj nem volt.
Mennyivel hamarabb jött meg és hány napra?
Ha a következő is hamarabb jön meg, akkor orvoshoz kell fordulni (miután elmúlt).
A nevetéssel és a szexszel nincs összefüggésben.
Attól sötétbarna, hogy alvadt, gondolom azért, mert kevés és lassan folyik.
Ha ritkán előfordul az ilyesmi, az nem probléma (ha nincs mellette más szokatlan panasz, pl. fájdalom, görcs), de ha hirtelen lerövidülnek a ciklusok (vagy hosszabbodnak, vagy összevissza jön meg), akkor dokihoz kell menni.
Köszi a választ.
Eléggé sok kijött,legalábbis úgy láttam.Soha nem volt még ilyen..
Hát még áprilisban 12-én jött meg, aztán most májusban már 1.én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!