SOS! Valoszinuleg petefeszekgyulladasom van, de nem jo a gyogyszer?
Segitsetek kerlek!
Mar 4 hete kezdodott. Kesett a menszim, es kozben fajt egyik oldalon a hasam. A nogyogyasz azt mondta semmi gond nincs, megvizsgalt. Kozben megjott, hol fajt, hol elmult a hasfajas. Aztan egyre erosodott. Ismet visszamentem, orvoshoz irt fel gyulladascsokkentot, azt mondta semmi komoly, Vett citologiat, (tobb mint 2 hete) amirol meg most sem kaptam eredmenyt, meg orvos van felhaborodva.
Aztan teltek a napok es a hasfajas melle laz is tarsult. Mivel ez a nogyogy szabin volt, elmentem a helyi szakrendelobe, ahol felirtak egy antib doxicyclin(100mg) es folytassam tovabb a gyulladascs szedeset.
Ez volt 5 napja, lazam ugyan lement, de faj a hasam, gyenge vagyok, meg labra is alig birok allni. Kozben megjott a menszim is hamarabb mint kene 5 nappal. Ezert nem tudok menni most orvoshoz sem. Segitsetek hova forduljak mit csinaljak?
Azt elfelejtettem irni, hogy meg a fajdalmak kezdeten volt vervetel, vizelet, de minden negativ volt.
Koszonom ha segitenetek!
Ha használ a gyógyszer, akkor szedd végig
Esetleg kérj még uh vizsgálatot
Azt nem mondtak milyen fertozes okozza, nem neztek. Azt huvelyvaladek bakterium tenyesztesebol allapitjak meg?Sajnos nem ugy erzem, hogy hatna az antibiotikum, mert rosszul erzem magam.
Nem mentem sehova,mert nem tudtam mit csinalni a gyerekkel, masreszt nem akartam ugy menni, hogy menstrualok, gondolom nem is elony ilyenkor ha vizsgalnak.
Aztan nemtudom mi lesz, mert elegge szenvedek.
Igazabol az a felhaborito, hogy tobb mint 2het telt el a citologia vizsgalat ota es nemtudok semmit. Maganrendelojeben voltam a dokinak es azt mondtak ha nincs szabin az illeto kapok sms-t eredmenyrol egy het utan.
Erdeklodtem es semmi, mintha nyoma vesztt volna a mintanak. Es meg fizettem is erte!
Szakrendelobe megvan egy het alatt.Csak most ugye jovo het kozepen tudnanak venni leghamarabb, hogy megjott, aztan meg varni kell arra is, en addig nem birom ki.
Gondolom abbol kiderulne valami, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!