Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Valoszinuleg petefeszekgy...

SOS! Valoszinuleg petefeszekgyulladasom van, de nem jo a gyogyszer?

Figyelt kérdés

Segitsetek kerlek!

Mar 4 hete kezdodott. Kesett a menszim, es kozben fajt egyik oldalon a hasam. A nogyogyasz azt mondta semmi gond nincs, megvizsgalt. Kozben megjott, hol fajt, hol elmult a hasfajas. Aztan egyre erosodott. Ismet visszamentem, orvoshoz irt fel gyulladascsokkentot, azt mondta semmi komoly, Vett citologiat, (tobb mint 2 hete) amirol meg most sem kaptam eredmenyt, meg orvos van felhaborodva.

Aztan teltek a napok es a hasfajas melle laz is tarsult. Mivel ez a nogyogy szabin volt, elmentem a helyi szakrendelobe, ahol felirtak egy antib doxicyclin(100mg) es folytassam tovabb a gyulladascs szedeset.

Ez volt 5 napja, lazam ugyan lement, de faj a hasam, gyenge vagyok, meg labra is alig birok allni. Kozben megjott a menszim is hamarabb mint kene 5 nappal. Ezert nem tudok menni most orvoshoz sem. Segitsetek hova forduljak mit csinaljak?

Azt elfelejtettem irni, hogy meg a fajdalmak kezdeten volt vervetel, vizelet, de minden negativ volt.

Koszonom ha segitenetek!

2014. aug. 15. 09:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
De, tudsz nőgyógyászhoz menni, mert sürgős esetben így is meg kell vizsgálnia.
2014. aug. 15. 09:42
 2/29 anonim ***** válasza:
vérvétel? Abból mit néztek?
2014. aug. 15. 09:44
 3/29 anonim ***** válasza:
Gondolom a gyulladást, ketteske.
2014. aug. 15. 09:45
 4/29 anonim ***** válasza:
Sajna, nem tudsz mást csinálni, mint visszamenni, és tenyésztésnek kéne történnie végre. Sajnos ezt nem tudják a menzesz közben levenni. Azért még visszamehetsz, lehet, hogy próbálkoznak valami mással, de tényleg biztosa jó gyógyszert csak a tenyésztés után tudnak felírni.
2014. aug. 15. 09:46
 5/29 anonim ***** válasza:
3: 39 éves vagyok, de soha nem vettek tőlem vért se nőgyógyászaton, sem urológián, sem nemibeteggondozban!!
2014. aug. 15. 09:47
 6/29 anonim ***** válasza:

5.

Hát az elég nagy baj.

2014. aug. 15. 09:50
 7/29 anonim ***** válasza:
Azért érdekel, hogy mit néznek vajon vérből.
2014. aug. 15. 09:55
 8/29 A kérdező kommentje:

Sajnos a nogyogyaszaton ma senki sincs a szakrendeloben, szbadsagon vannak. Akkor ezek szerint sok mindent nem tudnak csinalni ugy gondoljatok? Akkor varjak hetfoig ? Bar inkabb szerdara fog elmulni menszim, hogy kenetet vegyenek, akkor meg jon a 20-a.

Annyira elvagyok keseredve. Kislanyom is itthon van velem, nincs kire bizzzam, majd este jon haza apja.Erom sincs szegenykehez mar napok ota, meg szolni is nehezemre esik hozza, eleg ha kiszolgalom es elrendezem.

Olyan jo lenne meggyogyulni! :-((((

2014. aug. 15. 09:55
 9/29 anonim ***** válasza:
Írtam szépen az imént is: gyulladást, hormonszintet, elég sok dolgot elárul egy vérvétel...
2014. aug. 15. 09:56
 10/29 anonim ***** válasza:
Hetes, gyulladásra utaló jeleket néznek belőle, vérsüllyedést, CRP-t.
2014. aug. 15. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!